קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה קלוע עם תפוח-מילוי ג'ינג'ר

עוגת קפה קלוע עם תפוח-מילוי ג'ינג'ר
עוגת קפה קלוע עם מילוי תפוח-ג'ינג'ר הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך קינמון טחון, ג'ינג'ר גבישי, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קפה קלוע תאריך, תפוח-עוגת קפה זנגביל Streusel, ו עוגת קפה שמנת חמוצה עם מילוי פקאן קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת הבצק:מעיל קערה גדולה עם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את החלב והמים בקערה חסינת חום קטנה או כוס מדידה חם במיקרוגל עד התערובת מגיעה 38° עד115 (זה יכול להיעשות גם בסיר קטן על הכיריים מעל חום נמוך).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים את התערובת לקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד קצף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הביצים, הסוכר והמלח לתערובת השמרים ומקציפים עד לשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים את הקמח ומחברים את הקערה למיקסר לעמוד המצויד בקרס בצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקמח משולב והבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.הגדל את המהירות לגובה בינוני והוסף את החמאה הנמדדת 1 חתיכה בכל פעם, ומאפשר לכל חתיכה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. המשך לערבב עד החמאה משולבת לחלוטין ואת הבצק הוא חלק ומושך מן הצדדים של הקערה (הבצק יהיה רך מעט דביק), על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להעביר את הבצק לקערה מוכנה ולהפוך אותו מעיל עם החמאה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד, מניחים אותו במקרר, ונותנים לבצק לעלות בן לילה או עד 18 שעות. בינתיים, לעשות את המילוי. (אם אתם אופים את העוגה באותו יום, מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומשאירים אותה במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ-90 דקות. אגרוף הבצק למטה, לכסות שוב עם לעטוף פלסטיק, לחזור למקום החם, ולתת לעלות שוב עד הוכפל, על 45 עד 60 דקות יותר.) עבור המילוי:לקלף, הליבה, לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את התפוחים, הסוכר, הקינמון והמלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה לבעבע, כ -5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים מבושלים דרך אבל עדיין מוצק, כ 5 דקות יותר. בינתיים, להגדיר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית heatproof.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
יוצקים את תערובת התפוחים לתוך המסננת ומערבבים בעדינות עד שנשארו רק חתיכות תפוח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
להעביר את חתיכות התפוח לקערה בינונית ומערבבים בג ' ינג ' ר; לשמור את הנוזל לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
חותכים פיסת נייר קלף 11 על 14 אינץ ' ומניחים אותו ליד משטח העבודה שלך.קמח קלות את משטח העבודה ואת מערוך.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מניחים את הבצק על משטח העבודה ומגלגלים אותו למלבן בגודל 8 על 12 אינץ'. עטפו אותו על המערוך, העבירו אותו לנייר הקלף, והניחו אותו באחד הקצוות הקצרים יותר של המלבן הקרוב אליכם. במידת הצורך, בעדינות למתוח את הבצק בחזרה לתוך מלבן.באופן שווה להפיץ את מילוי התפוח לאורך מרכז הבצק, משאיר על גבול 1/2 אינץ 'על החלק העליון והתחתון ועל גבול 3 אינץ' בכל צד. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות גבול 1 אינץ ' על הקצוות שמאלה וימינה של הבצק עם 2 כפיות של החלב (אתה לא תשתמש בכל זה; להזמין את השאר מאוחר יותר). באמצעות מספריים מטבח, חותך פיצה, או סכין חיתוך חדה, לעשות 7 חתכים 2 אינץ אופקיים דרך הבצק בצד שמאל וימין של המילוי על 1 1/2 אינץ ' זה מזה (אתה צריך 8 דשים בכל צד). מקפלים את הכנף השמאלית העליונה מעל מילוי התפוח, הקפד למשוך את הכנף לחלוטין מעל המילוי. מקפלים את הכנף הימנית העליונה מעל כדי לכסות לחלוטין את הכנף השמאלית. צבטו את התפרים התחתונים יחד היכן שהדשים נוגעים, והדביקו את הפינה השמאלית התחתונה של הדש הימני מתחת. עבודה בדרך שלך מלמעלה למטה, לחזור עם המדפים הנותרים, משאיר על פער 1/2 אינץ ' של מילוי חשוף בין כל שורה מקופלת. עבור המדפים התחתונים, מקפלים את הדש השמאלי מעל המילוי, מקפלים את הדש הימני מעל השמאלי, ומכניסים את הפינה השמאלית העליונה מתחת.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מברשת מאפהמברשת מאפה
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מעבירים את הבצק הקלוע יחד עם נייר הקלף לתבנית אפייה. מכסים לחלוטין עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם עד נפוח וכמעט הוכפל, על 2 שעות. (אם הבצק נעשה באותו יום, זה ייקח רק כ -30 דקות לעלות.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מברשת את החלק העליון של הבצק קלוע עם מה שנשאר של 2 כפיות חלב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
6
אופים את עוגת הקפה עד שהוא חום זהוב ונפח ומדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז קורא 88°, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
להעביר את העוגה ונייר קלף למתלה תיל ולתת מגניב במשך 20 דקות. בינתיים, לעשות זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
לטאטא את אבקת הסוכר, הנותרים 2 כפות חלב, וניל בקערה בינונית עד חלקה צמיגה; להפריש. (אם הזיגוג עבה מדי, לטאטא בחלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, עד שהוא מגיע לעקביות הרצויה.) להפריש.באמצעות מזלג או לטאטא, לטפטף את הזיגוג על העוגה, לנוע במהירות הלוך ושוב מעל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
תן לעוגה להתקרר לפחות עוד 10 דקות. כדי לשרת, להחליק מרית גדולה, שטוחה מתחת לעוגה, להעביר אותו קרש חיתוך או צלחת הגשה, ולהשתמש סכין משונן לחתוך.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט