עוגת קפה קלוע עם מילוי תפוח-ג'ינג'ר הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך קינמון טחון, ג'ינג'ר גבישי, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קפה קלוע תאריך, תפוח-עוגת קפה זנגביל Streusel, ו עוגת קפה שמנת חמוצה עם מילוי פקאן קלוי (מתכונים דומים).
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקמח משולב והבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.הגדל את המהירות לגובה בינוני והוסף את החמאה הנמדדת 1 חתיכה בכל פעם, ומאפשר לכל חתיכה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. המשך לערבב עד החמאה משולבת לחלוטין ואת הבצק הוא חלק ומושך מן הצדדים של הקערה (הבצק יהיה רך מעט דביק), על 10 דקות בסך הכל.
להעביר את הבצק לקערה מוכנה ולהפוך אותו מעיל עם החמאה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד, מניחים אותו במקרר, ונותנים לבצק לעלות בן לילה או עד 18 שעות. בינתיים, לעשות את המילוי. (אם אתם אופים את העוגה באותו יום, מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומשאירים אותה במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ-90 דקות. אגרוף הבצק למטה, לכסות שוב עם לעטוף פלסטיק, לחזור למקום החם, ולתת לעלות שוב עד הוכפל, על 45 עד 60 דקות יותר.) עבור המילוי:לקלף, הליבה, לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות.
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את התפוחים, הסוכר, הקינמון והמלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה לבעבע, כ -5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים מבושלים דרך אבל עדיין מוצק, כ 5 דקות יותר. בינתיים, להגדיר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית heatproof.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מניחים את הבצק על משטח העבודה ומגלגלים אותו למלבן בגודל 8 על 12 אינץ'. עטפו אותו על המערוך, העבירו אותו לנייר הקלף, והניחו אותו באחד הקצוות הקצרים יותר של המלבן הקרוב אליכם. במידת הצורך, בעדינות למתוח את הבצק בחזרה לתוך מלבן.באופן שווה להפיץ את מילוי התפוח לאורך מרכז הבצק, משאיר על גבול 1/2 אינץ 'על החלק העליון והתחתון ועל גבול 3 אינץ' בכל צד. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות גבול 1 אינץ ' על הקצוות שמאלה וימינה של הבצק עם 2 כפיות של החלב (אתה לא תשתמש בכל זה; להזמין את השאר מאוחר יותר). באמצעות מספריים מטבח, חותך פיצה, או סכין חיתוך חדה, לעשות 7 חתכים 2 אינץ אופקיים דרך הבצק בצד שמאל וימין של המילוי על 1 1/2 אינץ ' זה מזה (אתה צריך 8 דשים בכל צד). מקפלים את הכנף השמאלית העליונה מעל מילוי התפוח, הקפד למשוך את הכנף לחלוטין מעל המילוי. מקפלים את הכנף הימנית העליונה מעל כדי לכסות לחלוטין את הכנף השמאלית. צבטו את התפרים התחתונים יחד היכן שהדשים נוגעים, והדביקו את הפינה השמאלית התחתונה של הדש הימני מתחת. עבודה בדרך שלך מלמעלה למטה, לחזור עם המדפים הנותרים, משאיר על פער 1/2 אינץ ' של מילוי חשוף בין כל שורה מקופלת. עבור המדפים התחתונים, מקפלים את הדש השמאלי מעל המילוי, מקפלים את הדש הימני מעל השמאלי, ומכניסים את הפינה השמאלית העליונה מתחת.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מברשת מאפה
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחד
3
מעבירים את הבצק הקלוע יחד עם נייר הקלף לתבנית אפייה. מכסים לחלוטין עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם עד נפוח וכמעט הוכפל, על 2 שעות. (אם הבצק נעשה באותו יום, זה ייקח רק כ -30 דקות לעלות.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מברשת את החלק העליון של הבצק קלוע עם מה שנשאר של 2 כפיות חלב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
אופים את עוגת הקפה עד שהוא חום זהוב ונפח ומדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז קורא 88°, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להעביר את העוגה ונייר קלף למתלה תיל ולתת מגניב במשך 20 דקות. בינתיים, לעשות זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כתום M&m מעט אפייה
8
לטאטא את אבקת הסוכר, הנותרים 2 כפות חלב, וניל בקערה בינונית עד חלקה צמיגה; להפריש. (אם הזיגוג עבה מדי, לטאטא בחלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, עד שהוא מגיע לעקביות הרצויה.) להפריש.באמצעות מזלג או לטאטא, לטפטף את הזיגוג על העוגה, לנוע במהירות הלוך ושוב מעל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות