קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה קלוע עם תפוח-מילוי ג'ינג'ר

עוגת קפה קלוע עם תפוח-מילוי ג'ינג'ר
עוגת קפה קלוע עם מילוי תפוח-ג'ינג'ר הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לך קינמון טחון, ג'ינג'ר גבישי, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קפה קלוע תאריך, תפוח-עוגת קפה זנגביל Streusel, ו עוגת קפה שמנת חמוצה עם מילוי פקאן קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת הבצק:מעיל קערה גדולה עם חמאה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את החלב והמים בקערה חסינת חום קטנה או כוס מדידה חם במיקרוגל עד התערובת מגיעה 38° עד115 (זה יכול להיעשות גם בסיר קטן על הכיריים מעל חום נמוך).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים את התערובת לקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד קצף, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הביצים, הסוכר והמלח לתערובת השמרים ומקציפים עד לשילוב שווה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את הקמח ומחברים את הקערה למיקסר לעמוד המצויד בקרס בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים על מהירות נמוכה עד הקמח משולב והבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.הגדל את המהירות לגובה בינוני והוסף את החמאה הנמדדת 1 חתיכה בכל פעם, ומאפשר לכל חתיכה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. המשך לערבב עד החמאה משולבת לחלוטין ואת הבצק הוא חלק ומושך מן הצדדים של הקערה (הבצק יהיה רך מעט דביק), על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להעביר את הבצק לקערה מוכנה ולהפוך אותו מעיל עם החמאה. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד, מניחים אותו במקרר, ונותנים לבצק לעלות בן לילה או עד 18 שעות. בינתיים, לעשות את המילוי. (אם אתם אופים את העוגה באותו יום, מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ומשאירים אותה במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ-90 דקות. אגרוף הבצק למטה, לכסות שוב עם לעטוף פלסטיק, לחזור למקום החם, ולתת לעלות שוב עד הוכפל, על 45 עד 60 דקות יותר.) עבור המילוי:לקלף, הליבה, לחתוך את התפוחים לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את התפוחים, הסוכר, הקינמון והמלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתחילה לבעבע, כ -5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים מבושלים דרך אבל עדיין מוצק, כ 5 דקות יותר. בינתיים, להגדיר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית heatproof.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
יוצקים את תערובת התפוחים לתוך המסננת ומערבבים בעדינות עד שנשארו רק חתיכות תפוח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
12
להעביר את חתיכות התפוח לקערה בינונית ומערבבים בג ' ינג ' ר; לשמור את הנוזל לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חותכים פיסת נייר קלף 11 על 14 אינץ ' ומניחים אותו ליד משטח העבודה שלך.קמח קלות את משטח העבודה ואת מערוך.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
מניחים את הבצק על משטח העבודה ומגלגלים אותו למלבן בגודל 8 על 12 אינץ'. עטפו אותו על המערוך, העבירו אותו לנייר הקלף, והניחו אותו באחד הקצוות הקצרים יותר של המלבן הקרוב אליכם. במידת הצורך, בעדינות למתוח את הבצק בחזרה לתוך מלבן.באופן שווה להפיץ את מילוי התפוח לאורך מרכז הבצק, משאיר על גבול 1/2 אינץ 'על החלק העליון והתחתון ועל גבול 3 אינץ' בכל צד. באמצעות מברשת מאפה, מברשת קלות גבול 1 אינץ ' על הקצוות שמאלה וימינה של הבצק עם 2 כפיות של החלב (אתה לא תשתמש בכל זה; להזמין את השאר מאוחר יותר). באמצעות מספריים מטבח, חותך פיצה, או סכין חיתוך חדה, לעשות 7 חתכים 2 אינץ אופקיים דרך הבצק בצד שמאל וימין של המילוי על 1 1/2 אינץ ' זה מזה (אתה צריך 8 דשים בכל צד). מקפלים את הכנף השמאלית העליונה מעל מילוי התפוח, הקפד למשוך את הכנף לחלוטין מעל המילוי. מקפלים את הכנף הימנית העליונה מעל כדי לכסות לחלוטין את הכנף השמאלית. צבטו את התפרים התחתונים יחד היכן שהדשים נוגעים, והדביקו את הפינה השמאלית התחתונה של הדש הימני מתחת. עבודה בדרך שלך מלמעלה למטה, לחזור עם המדפים הנותרים, משאיר על פער 1/2 אינץ ' של מילוי חשוף בין כל שורה מקופלת. עבור המדפים התחתונים, מקפלים את הדש השמאלי מעל המילוי, מקפלים את הדש הימני מעל השמאלי, ומכניסים את הפינה השמאלית העליונה מתחת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מברשת מאפהמברשת מאפה
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מעבירים את הבצק הקלוע יחד עם נייר הקלף לתבנית אפייה. מכסים לחלוטין עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות במקום חם עד נפוח וכמעט הוכפל, על 2 שעות. (אם הבצק נעשה באותו יום, זה ייקח רק כ -30 דקות לעלות.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מברשת את החלק העליון של הבצק קלוע עם מה שנשאר של 2 כפיות חלב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
אופים את עוגת הקפה עד שהוא חום זהוב ונפח ומדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז קורא 88°, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להעביר את העוגה ונייר קלף למתלה תיל ולתת מגניב במשך 20 דקות. בינתיים, לעשות זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
לטאטא את אבקת הסוכר, הנותרים 2 כפות חלב, וניל בקערה בינונית עד חלקה צמיגה; להפריש. (אם הזיגוג עבה מדי, לטאטא בחלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, עד שהוא מגיע לעקביות הרצויה.) להפריש.באמצעות מזלג או לטאטא, לטפטף את הזיגוג על העוגה, לנוע במהירות הלוך ושוב מעל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
תן לעוגה להתקרר לפחות עוד 10 דקות. כדי לשרת, להחליק מרית גדולה, שטוחה מתחת לעוגה, להעביר אותו קרש חיתוך או צלחת הגשה, ולהשתמש סכין משונן לחתוך.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט