עוגת קפה שוקולד
עוגת קפה שוקולד עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני ארוחת הבוקר שלך. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 122 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 17 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך בהישג יד חלב, סוכר, מים חמים ועוד כמה מרכיבים, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . עם ציון של 12% , המנה הזו גרועה למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה , עוגת קפה שוקולד משויש עם ציפוי פירורי שוקולד-קשיו ועוגת קפה שוקולד .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים חמאה, סוכר, ביצה, מלח ואבקת חלב; לערבב היטב.
מוסיפים 2 כוסות קמח; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח ולשים עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערת שומן, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
למילוי מערבבים בסיר שוקולד צ'יפס, חלב וסוכר; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה קינמון; לְהַפְרִישׁ. לציפוי מערבבים בקערה קמח, סוכר וקינמון; לחתוך חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. לְהַפְרִישׁ.
מנקבים את הבצק למטה; להתגלגל לתוך 20-in. x 10 אינץ'. מַלבֵּן.
רול אפ, בסגנון ג'לי רול, מתחיל עם צד ארוך; תפר חותם.
מניחים ב-10 אינץ' משומן היטב. תבנית צינורית מחורצת, כשהתפר פונה אל פנים התבנית.
מפזרים תוספת. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד להזהבה.
תן לעמוד במשך 10 דקות; הופכים על רשת לצינון.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגת קפה עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.