עוגת קפה שוקולד עם ממרח שקדים
עוגת קפה שוקולד עם ממרח שקדים עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, קמח, מרגרינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-5 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת קפה שקדים, עוגת קפה שקדים, ו עוגת קפה שקדים.
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים. לנצח מרגרינה ו 1/4 כוס סוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים תערובת שמרים, חלב וביצים; מערבבים היטב. תערובת בקמח ומלח; כיסוי.
בואו לעלות במקום חם 2 שעות או עד הוכפל נפח.
מערבבים ממרח שקדים, 1/2 כוס סוכר, קפה ואבקת קקאו; להפריש. שמן בנדיבות מחבת צינור 10 אינץ'; מפזרים שקדים ו 1 כף. סוכר. תניח בצד. אגרוף למטה בצק. לטפוח שליש מהבצק על תחתית מחבת מוכנה, בניית בצק סביב צינור מרכזי; להפיץ עם מחצית מתערובת הדבק שקדים. חזור על שכבות. מכסים בבצק שנשאר. חותם קצה בצק למחבת עם ידיים מקורנות.
אופים 40 דקות. או עד שחום קל.
הסר מחבת מתלה חוט; מגניב לחלוטין.