עוגת קפה שקדים גבינה דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מנה אחת מכילה 223 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לכו לחנות ואספו שמרים, תמצית שקדים, חלמונים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 13%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: עוגת קפה גבינת שמנת שקדים פטל, עוגת קפה גבינת שמנת קלה של חמוציות ושקדים, ו עוגת קפה שקדים.
הוראות
1
בקערה קטנה, להמיס שמרים במים חמים. בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
שמרים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים. מערבבים פנימה את תערובת השמרים, החלב והחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
חמאה
שמרים
חלב
3
מוסיפים מספיק קמח שנותר עד שהתערובת יוצרת בצק רך. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
4
בקערה קטנה שלבו את חומרי המילוי; מניחים בצד. אגרוף בצק למטה. על משטח מקומח, להתגלגל לתוך 13 אינץ'. 10 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
גלול
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מעבירים לתבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מורחים מילוי על בצק עד 1 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצק
7
החל מהצד הארוך, גלגל רק למרכז המלבן; חזור עם הצד הנותר, נפגש באמצע.
מרכיבים שתצטרך
גלול
8
עם מספריים, לחתוך מקצוות חיצוניים לשני שלישים של הדרך לכיוון מרכז ב 1-1 / 2 ב. אינטרוולים. רצועות נפרדות מעט; טוויסט כדי לאפשר מילוי להראות. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
9
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מוציאים מהתבנית לרשת להתקררות. לזיגוג, שלבו את הסוכר, החלב והווניל של הקונדיטורים; מזלפים מעל עוגת קפה.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת קפה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. לורן-פרייר לה קובי ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר לה קובי ברוט
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.