עוגת קפה תותים עם שטרויזל חמאת בוטנים
עוגת קפה תותים עם חמאת בוטנים Streusel היא ארוחת בוקר המגישה 9. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -8 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 424 קלוריות . תמורת 62 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם ליום האם . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם pillsbury best® קמח לכל מטרה, שמנת, חמאת בוטנים פריכה במיוחד של jif® וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . עם ציון של 46% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קפה קרם גבינת תות טרי , עוגת שטרויזל אוכמניות עם ציפוי לימון , ועוגת שטרויזל פקאן דלעת - ללא גלוטן, ללא סויה, טבעונית .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F. מצפים תבנית אפייה בגודל 9x9 אינץ' בספריי בישול ללא הידבקות.
מערבבים שמנת חמוצה, חלב ו-1/2 כפית תמצית שקדים בקערה בינונית. מערבבים בתערובות מאפינס עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים באופן שווה בתבנית מוכנה.
מערבבים חמאת בוטנים, סוכר חום, קמח ו-1/2 כפית תמצית שקדים בקערה בינונית עם מזלג עד שנוצרים פירורים. מערבבים ריבה עד לקבלת מרקם חלק. מורידים כפיות קטנות מעל הבלילה. מערבבים עם סכין. מפוררים שטרויזל על ריבה.
אופים 35 עד 40 דקות או עד להזהבה. מצננים 15 דקות לפני ההגשה.