עוגת קפה תפוזים
אם יש לך בערך 45 דקות לבלות במטבח, עוגת קפה תפוזים עשויה להיות מתכון צמחוני לקטו אובו מדהים לנסות. תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 4 גרם שומן , ובסך הכל 165 קלוריות . המתכון הזה משרת 9. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כארוחת בוקר. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קליפת תפוז, חמאה, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 28% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט אבוקדו ותפוזים עם רוטב תפוזים-ג'ינג'ר , תפוז רווה קסרי - סולת בטעם תפוז חלווה - נבראטרי נאיבדיאם ועוגת קפה אוכמניות .
הוראות
בקערה גדולה שמנת חמאה וסוכר.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. טורפים פנימה מיץ תפוזים וקליפה.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
יוצקים לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת. לציפוי, מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל הבלילה.
אופים ב-375 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.