עוגת קפה תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה תפוח. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 340 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. אם יש לכם תפוחים, ביצים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . וזה די גרוע. נסו תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, עוגת קפה תפוחים, ו עוגת קפה פאי תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת צינור 10 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח ואבקת אפייה. בקערה נפרדת, להכות יחד 2 כוסות סוכר, שמן צמחי, ביצים. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת קמח, לסירוגין עם מיץ תפוזים, עד חלקה. בקערה קטנה, לשלב 5 כפות סוכר לבן, 5 כפות סוכר חום 2 כפיות קינמון.
יוצקים 1/2 של הבלילה למחבת מוכנה.
מוסיפים 1/2 של התפוחים ואז 1/2 של תערובת סוכר קינמון. חזור על הנחת עם שאר החומרים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, על 50 עד 70 דקות.
תן מגניב במשך 15 עד 20 דקות, הפוך על צלחת לשרת.