עוגת קפה תפוחים עם רוטב סוכר חום
עוגת קפה תפוחים עם רוטב סוכר חום עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 622 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, סודה לשתייה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת קפה תפוחים עם רוטב סוכר חום, עוגת קפה סוכר חום תפוח של פני, ו עוגת קפה פירורי תפוח וסוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). חמאה 9 מחבת עוגה עגולה אינץ 'או 9 1/2 מחבת springform אינץ'.
באמצעות מזלג, לעבוד קמח עם סוכר חום וחמאה בקערה גדולה עד מתפורר. מערבבים אגוזים. לחלק את התערובת לשניים. לחץ באופן שווה חצי לתוך תחתית המחבת כדי ליצור קרום.
מערבבים סודה לשתיה, קינמון, ומלח לתערובת הפירורים שנותרה עד מעורבב, ואז לעשות באר במרכז. בקערה קטנה, קלות להכות ביצה עם שמנת חמוצה ווניל עד חלקה.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד בשילוב. מקפלים בתפוחים.
באופן שווה להפיץ את הבלילה על תערובת פירור.
אופים עד בודק עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי למדי, על 1 שעה ו 20 דקות. אם העליון מקבל חום מדי לפני העוגה הוא אפוי, קל להניח חתיכת נייר מעל עבור האחרון 10 עד 20 דקות של אפייה. מגניב במחבת על מדף.
מגישים עם רוטב סוכר חום. העוגה שומרת היטב בטמפרטורת החדר ליום אחד. מכוסה, הוא קופא היטב והוא נחתך בקלות בזמן עדיין קפוא.