עוגת קפוצ'ינו כפולה עם שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפוצ'ינו כפולה. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 8 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד אפייה חצי-מתוק, קינמון טחון, ציפוי שוקולד עשיר וקטיפתי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קקאו קפוצ'ינו כפול בשוקולד, עוגת קפה קפוצ'ינו-שוקולד, ו עוגת שוקולד רול עם קרם קפוצ'ינו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). הפוך, אופים ועוגה קרירה כפי שמכוונים על תיבה עבור שני סיבובים 8-או 9-אינץ ' - למעט להוסיף 1 כף אספרסו הקינמון עם הביצים, ומערבבים את השוקולד ממש לפני לשפוך לתוך מחבתות.
כדי להפוך זיגוג, כפית ציפוי לתוך קערה קטנה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על גבוה 15 עד 30 שניות או עד נמס מעט. מערבבים 2 כפיות קפה עד מעורבב.
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת הגשה. בזהירות להפיץ כמעט מחצית הזיגוג לקצה של שכבה, המאפשר כמה לטפטף למטה בצד. למעלה עם שכבה שנייה, צד מעוגל למעלה. בזהירות להפיץ זיגוג שנותר קצה השכבה העליונה, המאפשר כמה לטפטף למטה בצד. החנות מכוסה באופן רופף.