קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קצפת דומדמנית

עוגת קצפת דומדמנית
עוגת קצפת דומדמנית היא עוגת קצפת lacto אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך סוכר גלגלית, חלבונים ביצה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: דומדמניות & וניל פודינג טארט, עוגת לימון עם קומפוט גלימה דומדמנית, ו עוגת מרנג ריבס.

הוראות

1
תנור חום ל 180c/fan160C / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות, ולאחר מכן להשתמש בו כדי קו 23cm רופף התחתון פח. קו עם קלף אפייה שאינו מקל שעועית אפייה, ולאחר מכן לאפות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר את השעועית, ואז לבשל במשך 10 דקות יותר עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
הסר מהתנור, ולאחר מכן להפחית את החום ל 140C / מאוורר 120c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בעוד המקרה הוא בישול, לחמם את החמאה וסוכר חום במחבת רדודה. כאשר הסוכר התמוסס לחלוטין, לזרוק את הדומדמניות ולזרוק בקרמל. מבשלים כמה דקות עד שהם מתחילים לפצל, אבל לפני שהם התפוצצו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר. ברגע מגניב לתת להם מערבבים, ואז עצה לתוך מאפה.
7
לציפוי המקצפת, מקציפים את החלבונים לפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להקציף את הסוכר גלגלית כפית בכל פעם, ואז לטאטא את קורנפלור. בזהירות כתם מרנג על דומדמניות להתפשט בעדינות כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
דומדמניותדומדמניות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
אופים במשך כ 40 דקות עד המרנג מבושל קלות השחמה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.