עוגת קצפת דומדמנית
עוגת קצפת דומדמנית היא עוגת קצפת lacto אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך סוכר גלגלית, חלבונים ביצה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: דומדמניות & וניל פודינג טארט, עוגת לימון עם קומפוט גלימה דומדמנית, ו עוגת מרנג ריבס.
הוראות
תנור חום ל 180c/fan160C / גז
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות, ולאחר מכן להשתמש בו כדי קו 23cm רופף התחתון פח. קו עם קלף אפייה שאינו מקל שעועית אפייה, ולאחר מכן לאפות במשך 15 דקות.
הסר את השעועית, ואז לבשל במשך 10 דקות יותר עד הזהב.
הסר מהתנור, ולאחר מכן להפחית את החום ל 140C / מאוורר 120c / גז
בעוד המקרה הוא בישול, לחמם את החמאה וסוכר חום במחבת רדודה. כאשר הסוכר התמוסס לחלוטין, לזרוק את הדומדמניות ולזרוק בקרמל. מבשלים כמה דקות עד שהם מתחילים לפצל, אבל לפני שהם התפוצצו לחלוטין.
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר. ברגע מגניב לתת להם מערבבים, ואז עצה לתוך מאפה.
לציפוי המקצפת, מקציפים את החלבונים לפסגות רכות.
להקציף את הסוכר גלגלית כפית בכל פעם, ואז לטאטא את קורנפלור. בזהירות כתם מרנג על דומדמניות להתפשט בעדינות כדי לכסות.
אופים במשך כ 40 דקות עד המרנג מבושל קלות השחמה.