עוגת קצפת פאונד
את המתכון של עוגת קצפת אפשר להכין בערך תוך שעה ו-35 דקות . , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 338 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. אם יש לך תמצית לימון, פירות, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 26% , וזה לא כל כך מעולה. טארט קראמבל אוכמניות עם קצפת גבינת שמנת , עוגת שוקולד ללא קמח עם קצפת צ'אי ועוגת תות מרי אן עם קצפת דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה שמנת חמאה וסוכר.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים את התמציות.
מוסיפים קמח לסירוגין עם שמנת, מקציפים רק עד לאיחוד.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9-in. x 5 אינץ'. תבניות לחם.
אופים ב-325 מעלות למשך 80-85 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
מגישים עם פירות אם רוצים.