קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת קראנץ ' בוטנים

עוגת קראנץ ' בוטנים
צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 370 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר חום, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גלידה קראנץ ' בוטנים שוקולד, עוגת גלידה קראנץ ' חמאת בוטנים + בגידה ענקית # גלידה בשבוע, ו עוגת קראנץ ' תות ובוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים את תערובת העוגה, חמאת הבוטנים והסוכר החום במהירות נמוכה עד לקבלת פירורים. מניחים בצד 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות סוכריות תפוז קצוצותפרוסות סוכריות תפוז קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את המים, הביצים והשמן לתערובת הפירורים שנותרה; מערבבים על נמוך עד לחות. מקציפים גבוה במשך 2 דקות. מערבבים 1/4 כוס כל צ ' יפס שוקולד וחמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטניםשבבי חמאת בוטנים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
3
יוצקים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
שלב את הבוטנים, תערובת הפירורים השמורה והצ ' יפס שנותר; מפזרים מעל הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה