עוגת קרם אפרסק אני
עוגת קרם אפרסק אני צמחוני קינוח. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, אפרסקיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו עוגת אפרסק מיושנת, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
קו 9 מחבת עוגה אינץ עם קרום.
הנח אפרסקים במעטפת העוגה הבלתי מוסווית.
הקרם יחד את הסוכר והחמאה או המרגרינה.
מוסיפים את הביצה, הקמח והוניל, מערבבים יחד לחלוטין.
מורחים תערובת זו על גבי האפרסקים.
אופים ב 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 1 שעה.