עוגת קרם בוסטון
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? עוגת קרם בוסטון יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם חלב, חמאה, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול (ללא קמח).
בקערה בינונית, מערבבים קמח שקדים, תערובת קמח, אבקת אפייה ו 1/2 כפית מלח; להפריש. בקערה גדולה, להכות 1 1/2 כוסות סוכר, המים, חמאה מומסת, הביצים 2 כפיות וניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 1 דקה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, מכה על מהירות בינונית 2 דקות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות.
אופים 27 עד 30 דקות או עד הזהב וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה קירור 15 דקות; להסיר מחבתות כדי מדפי קירור. מגניב לגמרי.
בינתיים, בסיר 2 ליטר כבד, מערבבים חלב, 1/4 כוס סוכר, חלמונים ביצה, קורנפלור ו 1/4 כפית מלח.
חום רותחים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח 1 דקה עד מעובה תערובת מעילים בחזרה של כף.
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כף חמאה ו 1 כפית וניל עד חלקה. לכסות את פני השטח של פודינג עם פלסטיק לעטוף. להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות.
בקערה קטנה למיקרוגל, מרכיבים זיגוג מיקרוגל שנחשפו על 1 דקה גבוהה; מערבבים עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
כדי להרכיב, הפוך שכבת עוגה אחת על מגש הגשה. מערבבים פודינג קר; מורחים על גבי עוגה רק כדי קצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה. לאט לאט לשפוך זיגוג על עוגה, מתפשט כדי לכסות ולתת לו לטפטף למטה בצד. חותכים עוגה בעדינות עם סכין משונן.