קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

עוגת קרם ברולה

עוגת קרם ברולה
עוגת קרם ברולה קרפ עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך חלב, ביצה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קרם ברולה קרפ, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, ו קרפ ברולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, להכות 2 כפות סוכר מגורען, 1 כף קמח, קמח תירס 1 ביצה עם whisk עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
עמילן תירסעמילן תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
ב 1-סיר ליטר, חום 1 כוס חלב על אש נמוכה רק כדי להרתיח.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום; לאט לאט להכות חלב לתוך תערובת ביצה עם להקציף.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
להחזיר תערובת ביצה לסיר; חום על אש נמוכה, פועם כל הזמן, עד מעובה, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
הסר מהחום; מערבבים ב וניל ומים חמים.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
מיםמים
6
חזור מילוי לקערה; מקום במקפיא במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
להעביר קערה למקרר 1 שעה 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח 12 ביצים עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
9
מוסיפים 3 כוסות חלב; מערבבים לשלב. מערבבים 2 כפיות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
10
מוסיפים קמח, 1/2 כוס בכל פעם, מכים כל הזמן עד הבלילה חלקה ועקביות של הבלילה פנקייק דק. (ייתכן שלא תשתמש בכל הקמח.)
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
11
חום 8 עד 10 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני. מאוד קל מעיל מחבת עם שמן (על 1/2 כפית בכל פעם, לפי הצורך).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למרכז המחבת; מערבולת מחבת מעיל כל החלק התחתון של מחבת עם הבלילה. מבשלים על 2 דקות או עד בועות להתחיל ליצור על תלתלים למעלה קצה. הפוך קרפ; לבשל עוד דקה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
העברה לצלחת גדולה כדי להתקרר. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת recoating עם שמן לפי הצורך. (אתה צריך בסופו של דבר עם כ 22 עד 28 קרפים.) קרפים קרירים לחלוטין לפני הרכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
כדי להרכיב עוגה, לשפוך שמנת לתוך קערה בינונית; להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד טופס פסגות נוקשה. מקפלים ב 1 כף סוכר מגורען וכל המילוי הצונן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
15
מקום 1 קרפ במרכז צלחת עוגה.
16
מורחים שכבה דקה של מילוי על גבי קרפ. למעלה עם קרפ אחר. חזור עד שיש לך כמה שכבות שאתה רוצה. עוגה למעלה עם קרפ נקי. מקררים את העוגה לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
17
ממש לפני ההגשה, מפזרים העליון של עוגה עם אבקת סוכר. עם סכין חדה, לחתוך עוגה לפרוסות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין