עוגת קרם ברולה
עוגת קרם ברולה קרפ עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 663 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך חלב, ביצה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת קרם ברולה קרפ, קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, ו קרפ ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להכות 2 כפות סוכר מגורען, 1 כף קמח, קמח תירס 1 ביצה עם whisk עד מעורבב היטב.
ב 1-סיר ליטר, חום 1 כוס חלב על אש נמוכה רק כדי להרתיח.
הסר מהחום; לאט לאט להכות חלב לתוך תערובת ביצה עם להקציף.
להחזיר תערובת ביצה לסיר; חום על אש נמוכה, פועם כל הזמן, עד מעובה, על 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים ב וניל ומים חמים.
חזור מילוי לקערה; מקום במקפיא במשך 30 דקות.
להעביר קערה למקרר 1 שעה 30 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לנצח 12 ביצים עם מקציף.
מוסיפים 3 כוסות חלב; מערבבים לשלב. מערבבים 2 כפיות סוכר.
מוסיפים קמח, 1/2 כוס בכל פעם, מכים כל הזמן עד הבלילה חלקה ועקביות של הבלילה פנקייק דק. (ייתכן שלא תשתמש בכל הקמח.)
חום 8 עד 10 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני. מאוד קל מעיל מחבת עם שמן (על 1/2 כפית בכל פעם, לפי הצורך).
יוצקים 1/4 גביע הבלילה למרכז המחבת; מערבולת מחבת מעיל כל החלק התחתון של מחבת עם הבלילה. מבשלים על 2 דקות או עד בועות להתחיל ליצור על תלתלים למעלה קצה. הפוך קרפ; לבשל עוד דקה.
העברה לצלחת גדולה כדי להתקרר. חזור עם הבלילה שנותרה, מחבת recoating עם שמן לפי הצורך. (אתה צריך בסופו של דבר עם כ 22 עד 28 קרפים.) קרפים קרירים לחלוטין לפני הרכבת עוגה.
כדי להרכיב עוגה, לשפוך שמנת לתוך קערה בינונית; להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד טופס פסגות נוקשה. מקפלים ב 1 כף סוכר מגורען וכל המילוי הצונן.
מקום 1 קרפ במרכז צלחת עוגה.
מורחים שכבה דקה של מילוי על גבי קרפ. למעלה עם קרפ אחר. חזור עד שיש לך כמה שכבות שאתה רוצה. עוגה למעלה עם קרפ נקי. מקררים את העוגה לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
ממש לפני ההגשה, מפזרים העליון של עוגה עם אבקת סוכר. עם סכין חדה, לחתוך עוגה לפרוסות לשרת.