עוגת קרם סוכר הוזייה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת קרם סוכר הוזייה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 308 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -11 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאה, חומץ יין, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת קרם סוכר הוזייה, עוגת קרם סוכר הוזייה, ו עוגת קרם סוכר הוזייה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את החומץ עם 1/2 כוס מי קרח בקערה קטנה.
דופק את הקמח, המלח והסוכר במעבד מזון עד לאיחוד.
מוסיפים את 4 כפות החמאה הצוננת והדופק עד שהחמאה בגושים בגודל אפונה והתערובת חולית.
מוסיפים את 3 כפות החמאה הקפואה; דופק עד שהחמאה הקפואה נמצאת גם בגושים בגודל אפונה.
הוסף 5 כפות מתערובת החומץ; דופק 2 או 3 פעמים נוספות. סוחטים כמות קטנה של בצק בין האצבעות. אם זה לא להישאר יחד בקלות, להוסיף 1 כף יותר של תערובת חומץ ודופק 3 או 4 פעמים נוספות. (אל תתנו לבצק להתאחד.) להפוך את הבצק על משטח נקי ולאסוף לתוך כדור גבשושי; לשטח לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק לקרר לפחות 1 שעה או לילה.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעיגול בגודל 12 אינץ 'בעובי של כ-אינץ'. התאימו לצלחת פאי בגודל 8 אינץ 'וקצצו את הבצק הנוסף והשאירו סככה בגודל 1 אינץ'; קישוטי מילואים. מקפלים את הקצוות מתחת לשפה ולחץ. מקררים את הקרום עד שהוא יציב, 20 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 400 מעלות.
מרפדים את הקרום המצונן בנייר כסף וממלאים במשקולות פאי או שעועית יבשה.
אופים עד שהקצוות מזהיבים, 15 דקות.
הסר את נייר הכסף והמשקולות; המשך באפייה עד שמרכז הקרום יבש וחום זהוב, בערך 12 דקות. מצננים מעט על רשת. מכסים את כל הסדקים בקרום עם קישוטי הבצק לפני המילוי.
מקציפים את הסוכרים והקמח בקערה בינונית, שוברים כל גושי סוכר חום.
שלבו את השמנת הכבדה והווניל בקערה נפרדת והקציפו לאט לתערובת הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את המילוי לקרום המוכן; אופים עד שהפשטידה מתחילה להתייצב סביב הקצה אך עדיין מתנדנדת מעט באמצע, 40 דקות. (אוהל רופף עם נייר כסף במשך 10 הדקות האחרונות אם הקרום מחשיך מדי.) מצננים לטמפרטורת החדר על רשת, ואז מקררים עד שהם מוכנים להגשה. אבק עם סוכר קונדיטורים לפני החיתוך.