עוגת קרם פרלין
עוגת קרם פרלין היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 282 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם ביצה, סוכר חום, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, למקם עוגיות במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק.
הוסף 2 כפות סוכר חום ו 1 כף חמאה; דופק 2 עד 3 פעמים או רק עד בשילוב. הקש תערובת פירור לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין פרלין, לשלב 1/4 כוס סוכר חום, חצי וחצי, ו 2 כפות חמאה בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. מבשלים 3 דקות בלי לערבב.
הסר מן החום; להוסיף אבקת סוכר, ערבוב עם מקצף. תערובת פרלין כפית לתוך קרום מוכן; צמרמורת 30 דקות או עד מגניב לחלוטין.
כדי להכין מילוי, לשלב סוכר מגורען, קורנפלור, מלח, וביצה בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
מחממים חלב מעל חום בינוני-גבוה בסיר קטן, כבד עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מניחים תערובת במחבת; מביאים תערובת לרתיחה, ערבוב כל הזמן. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. פודינג כפית לתוך קערה; מניחים קערה בקערה גדולה מלאה קרח במשך 15 דקות או עד פודינג מגיע לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
הסר קערה מקרח. מערבבים וניל; תערובת כפית באופן שווה על שכבת פרלין צונן. לכסות ולצנן 8 שעות או עד המשרד.