עוגת קרם קוקוס דורשת על 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1426 קלוריות. אם יש לך קרם של קוקוס, סוכר ממתקים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת, עוגת קרם קוקוס עם ציפוי קרם קוקוס, ו עוגת קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח שתי מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה 1/2 כפית מלח בקערה בינונית. השתמש מקצף לערבב יחד. זה יהיה להיפטר כל גושים פסאודו לנפות את החומרים. בקערה גדולה נפרדת, להכות את הסוכר, חמאה ושמנת ממותק של קוקוס עד רכות וזה דומה קצפת, על 2 דקות. מקציפים את החלמונים ותמצית וניל. לגרד את הצדדים של הקערה ומערבבים לשלב את כל החומרים. עם המיקסר במהירות נמוכה, לנצח 1/2 את החומרים היבשים, ואחריו את החמאה, ואת שאר החומרים יבשים, מגרד את הצדדים בין כל תוספת, רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
4
באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח בקערה גדולה אחרת נקייה עד החלבון ביצה נוקשה אבל לא יבש. הערה של קוק: אתה רוצה לקבל את הנפח ביותר החלבונים הביצה שלך, לכן זה חיוני כי המקצפים והקערה נקיים. רק כדי להיות בטוח, אני אוהב לנגב את הקערה החוצה עם קורטוב של חומץ, סיידר לבן או תפוח הוא הטוב ביותר. חומץ חותך דרך כל שומן בקערה ומשאיר רק קערה נוצצת מאחור. ואל תדאג, אתה לא תוכל לטעום את החומץ-אני מבטיח!
מרכיבים שתצטרך
5
בקבוצות, לקפל את החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה, להיזהר לא לרוקן את הלבנים. מחלקים את הבלילה עוגה באופן שווה בין מחבתות עוגה מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
6
מורחים את הבלילה עם מרית אופסט לרמה הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים את העוגות עד שבוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 45 דקות. לקרר את העוגות במחבתות על מתלה חוט, כ -10 דקות. בעדינות להפעיל סכין חדה קטנה סביב הצדדים מחבת כדי לשחרר את העוגות. הערה של קוק: כמו העוגות מגניב הם יתכווצו מעט, מתרחק מן הצדדים של המחבת. על ידי הפעלת הסכין סביב הצדדים של המחבת אתה עוזר בתהליך על ידי לקיחת כל התנגדות. הפעל את העוגות על המדפים להתקרר לחלוטין.
8
עם מברשת מאפה, בעדינות לצחצח כל פירורים מן שכבות העוגה מקורר. אם העוגה אפויה עם כיפה קלה במרכז, אתה יכול לקצץ אותו כדי לאזן את זה או רק לזכור למקם כיפה שכבת העוגה בצד למטה על צלחת העוגה.
9
מניחים שכבת עוגה 1, שטוח בצד למעלה, על צלחת עוגה.
10
מורחים 1 כוס ערמת גבינת שמנת קוקוס ציפוי על שכבת העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' של עוגה מסביב לקצה. זה ייתן את המילוי מקום ללכת או להפיץ כאשר שכבת העוגה השנייה ממוקמת על גבי - אתה לא רוצה את זה כדי לבלוט את הצדדים!
מרכיבים שתצטרך
11
מפזרים 1 כוס קוקוס ממותק לערבב מגורר על הזיגוג. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, שטוח בצד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
12
מורחים את הזיגוג הנותר מעל וצדדים של העוגה. למבט רטרו, אני אוהב swoopy מערבולות. הדרך הטובה ביותר להשיג את זה היא להפיץ את הציפוי באמצעות החלק האחורי של כף. זה כל כך קל!
מרכיבים שתצטרך
13
מפזרים את תערובת הקוקוס הנותרת על העוגה, לחיצה עדינה על הצדדים לדבוק. קוקוס
מרכיבים שתצטרך
14
עוגת שכבות ניתן להכין עד 1 יום קדימה. מקררים לפחות 1 שעה.
15
מקציפים את גבינת שמנת בקערה בינונית עד רכות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16
מוסיפים את החמאה ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
17
מוסיפים את הסוכר, קרם ממותק של קוקוס, תמצית וניל וקמצוץ מלח ים ומכים עד מעורבב היטב, מגרד את הצדדים לפי הצורך, במשך כ -3 דקות נוספות. הערה של קוק: עבור טוויסט טרופי, אני מוסיף רק טיפה של מיץ ליים טרי וקורטוב של גרידת ליים דק לתערובת!