קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד-פטל

עוגת קרם שוקולד-פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד-פטל. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מלח, קרקרים, מיץ ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, פטל-קרם שוקולד, ו גלידת פטל שוקולד.

הוראות

1
מניחים את פטל, סוכר, ומלח בסיר בינוני, לא מגיב ומערבבים עד פטל מצופה סוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית של פירות יער הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מניחים את המחבת על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את גרידת הסיד ומיץ, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מלאה, כ 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה ואת פטל מתפרקים, כ 8 דקות יותר. בינתיים, מניחים מסננת בסדר רשת על קערה בינונית חסינת חום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.לשבור את הקרקרים לחתיכות 2 אינץ מחוספס ולמקם במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך לתוך פירורים בסדר (אתה צריך בערך 2 כוסות), על 30 שניות. עצור את המנוע, להוסיף את החמאה המומסת, ואת הדופק לשלב, על 5 (1 שניות) פולסים. (לחלופין, מניחים את הקרקרים בשקית פלסטיק resealable, לחץ את האוויר, ואת החותם. באמצעות מערוך, לרסק לתוך פירורים בסדר אחיד.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מעבירים לקערה בינונית, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לשלב שווה.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את תערובת פירור לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', באמצעות תחתית כוס או האצבעות שלך, לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתון במעלה הצדדים.
4
אופים עד ריחני מעט כהה בצבע, על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את צלחת העוגה מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
מניחים את השוקולד צ ' יפס ושמנת בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב ללא הרף עד השוקולד הוא פשוט נמס והתערובת חלקה, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
יוצקים לתוך קרום מקורר להתפשט לתוך שכבה אפילו. להקפיא עד שכבת השוקולד מוגדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
הסר מהמקפיא בזמן שאתה עושה את קרם פטל filling.To הפוך את מילוי קרם פטל ולהרכיב:לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את השמנת, הסוכר והוניל לקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד לפסגות בינוניות, כ -1 1/2 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
לטאטא עד פסגות בינוניות טופס, על 3 עד 4 דקות.) לעצור את המיקסר ולהוסיף סירופ פטל צונן. להחזיר את המערבל למהירות גבוהה ולטאטא עד פסגות המשרד טופס, על 30 שניות עד 1 דקה (או 2 עד 3 דקות אם לטאטא ביד).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הסר את הקערה מן המיקסר, באמצעות מרית גומי, לגרד לאורך החלק התחתון ומערבבים בעדינות לשלב כל פסים לבנים.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מעבירים את מילוי קרם פטל לקרום מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.מסדרים את כל גזע פטל בצד למטה דפוס דקורטיבי על גבי המילוי. תניח את העוגה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
13
מניחים את שבבי השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד שהם נמסים וחלקים. (לחלופין, להמס את השוקולד במיקרוגל, ערבוב במרווחים של 30 שניות כדי למנוע שריפה.) טובלים מזלג לתוך השוקולד המומס ומטפטפים אותו על העוגה בתבנית זיגזג.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
14
מניחים את העוגה במקרר נחשף לפחות 15 דקות ועד 2 שעות לפני ההגשה.