קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד-פטל

עוגת קרם שוקולד-פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד-פטל. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מלח, קרקרים, מיץ ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, פטל-קרם שוקולד, ו גלידת פטל שוקולד.

הוראות

1
מניחים את פטל, סוכר, ומלח בסיר בינוני, לא מגיב ומערבבים עד פטל מצופה סוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית של פירות יער הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מניחים את המחבת על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את גרידת הסיד ומיץ, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מלאה, כ 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה ואת פטל מתפרקים, כ 8 דקות יותר. בינתיים, מניחים מסננת בסדר רשת על קערה בינונית חסינת חום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.לשבור את הקרקרים לחתיכות 2 אינץ מחוספס ולמקם במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך לתוך פירורים בסדר (אתה צריך בערך 2 כוסות), על 30 שניות. עצור את המנוע, להוסיף את החמאה המומסת, ואת הדופק לשלב, על 5 (1 שניות) פולסים. (לחלופין, מניחים את הקרקרים בשקית פלסטיק resealable, לחץ את האוויר, ואת החותם. באמצעות מערוך, לרסק לתוך פירורים בסדר אחיד.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מעבירים לקערה בינונית, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לשלב שווה.)
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את תערובת פירור לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', באמצעות תחתית כוס או האצבעות שלך, לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתון במעלה הצדדים.
4
אופים עד ריחני מעט כהה בצבע, על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר את צלחת העוגה מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
מניחים את השוקולד צ ' יפס ושמנת בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב ללא הרף עד השוקולד הוא פשוט נמס והתערובת חלקה, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
יוצקים לתוך קרום מקורר להתפשט לתוך שכבה אפילו. להקפיא עד שכבת השוקולד מוגדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
8
הסר מהמקפיא בזמן שאתה עושה את קרם פטל filling.To הפוך את מילוי קרם פטל ולהרכיב:לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את השמנת, הסוכר והוניל לקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד לפסגות בינוניות, כ -1 1/2 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
לטאטא עד פסגות בינוניות טופס, על 3 עד 4 דקות.) לעצור את המיקסר ולהוסיף סירופ פטל צונן. להחזיר את המערבל למהירות גבוהה ולטאטא עד פסגות המשרד טופס, על 30 שניות עד 1 דקה (או 2 עד 3 דקות אם לטאטא ביד).
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הסר את הקערה מן המיקסר, באמצעות מרית גומי, לגרד לאורך החלק התחתון ומערבבים בעדינות לשלב כל פסים לבנים.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מעבירים את מילוי קרם פטל לקרום מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.מסדרים את כל גזע פטל בצד למטה דפוס דקורטיבי על גבי המילוי. תניח את העוגה בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
13
מניחים את שבבי השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד שהם נמסים וחלקים. (לחלופין, להמס את השוקולד במיקרוגל, ערבוב במרווחים של 30 שניות כדי למנוע שריפה.) טובלים מזלג לתוך השוקולד המומס ומטפטפים אותו על העוגה בתבנית זיגזג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
14
מניחים את העוגה במקרר נחשף לפחות 15 דקות ועד 2 שעות לפני ההגשה.