קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד-פטל

עוגת קרם שוקולד-פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד-פטל. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מלח, קרקרים, מיץ ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, פטל-קרם שוקולד, ו גלידת פטל שוקולד.

הוראות

1
מניחים את פטל, סוכר, ומלח בסיר בינוני, לא מגיב ומערבבים עד פטל מצופה סוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית של פירות יער הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את המחבת על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את גרידת הסיד ומיץ, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מלאה, כ 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה ואת פטל מתפרקים, כ 8 דקות יותר. בינתיים, מניחים מסננת בסדר רשת על קערה בינונית חסינת חום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.לשבור את הקרקרים לחתיכות 2 אינץ מחוספס ולמקם במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך לתוך פירורים בסדר (אתה צריך בערך 2 כוסות), על 30 שניות. עצור את המנוע, להוסיף את החמאה המומסת, ואת הדופק לשלב, על 5 (1 שניות) פולסים. (לחלופין, מניחים את הקרקרים בשקית פלסטיק resealable, לחץ את האוויר, ואת החותם. באמצעות מערוך, לרסק לתוך פירורים בסדר אחיד.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעבירים לקערה בינונית, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לשלב שווה.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את תערובת פירור לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', באמצעות תחתית כוס או האצבעות שלך, לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתון במעלה הצדדים.
4
אופים עד ריחני מעט כהה בצבע, על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את צלחת העוגה מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
מניחים את השוקולד צ ' יפס ושמנת בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב ללא הרף עד השוקולד הוא פשוט נמס והתערובת חלקה, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
יוצקים לתוך קרום מקורר להתפשט לתוך שכבה אפילו. להקפיא עד שכבת השוקולד מוגדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
הסר מהמקפיא בזמן שאתה עושה את קרם פטל filling.To הפוך את מילוי קרם פטל ולהרכיב:לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את השמנת, הסוכר והוניל לקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד לפסגות בינוניות, כ -1 1/2 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
לטאטא עד פסגות בינוניות טופס, על 3 עד 4 דקות.) לעצור את המיקסר ולהוסיף סירופ פטל צונן. להחזיר את המערבל למהירות גבוהה ולטאטא עד פסגות המשרד טופס, על 30 שניות עד 1 דקה (או 2 עד 3 דקות אם לטאטא ביד).
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הסר את הקערה מן המיקסר, באמצעות מרית גומי, לגרד לאורך החלק התחתון ומערבבים בעדינות לשלב כל פסים לבנים.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מעבירים את מילוי קרם פטל לקרום מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.מסדרים את כל גזע פטל בצד למטה דפוס דקורטיבי על גבי המילוי. תניח את העוגה בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
13
מניחים את שבבי השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד שהם נמסים וחלקים. (לחלופין, להמס את השוקולד במיקרוגל, ערבוב במרווחים של 30 שניות כדי למנוע שריפה.) טובלים מזלג לתוך השוקולד המומס ומטפטפים אותו על העוגה בתבנית זיגזג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מניחים את העוגה במקרר נחשף לפחות 15 דקות ועד 2 שעות לפני ההגשה.