עוגת קרם שוקולד-פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד-פטל. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מלח, קרקרים, מיץ ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, פטל-קרם שוקולד, ו גלידת פטל שוקולד.
הוראות
מניחים את פטל, סוכר, ומלח בסיר בינוני, לא מגיב ומערבבים עד פטל מצופה סוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית של פירות יער הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר.
מניחים את המחבת על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה, על 3 דקות.
מוסיפים את גרידת הסיד ומיץ, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מלאה, כ 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה ואת פטל מתפרקים, כ 8 דקות יותר. בינתיים, מניחים מסננת בסדר רשת על קערה בינונית חסינת חום ומניחים בצד.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.לשבור את הקרקרים לחתיכות 2 אינץ מחוספס ולמקם במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך לתוך פירורים בסדר (אתה צריך בערך 2 כוסות), על 30 שניות. עצור את המנוע, להוסיף את החמאה המומסת, ואת הדופק לשלב, על 5 (1 שניות) פולסים. (לחלופין, מניחים את הקרקרים בשקית פלסטיק resealable, לחץ את האוויר, ואת החותם. באמצעות מערוך, לרסק לתוך פירורים בסדר אחיד.
מעבירים לקערה בינונית, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לשלב שווה.)
יוצקים את תערובת פירור לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', באמצעות תחתית כוס או האצבעות שלך, לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתון במעלה הצדדים.
אופים עד ריחני מעט כהה בצבע, על 8 דקות.
הסר את צלחת העוגה מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 15 דקות.
מניחים את השוקולד צ ' יפס ושמנת בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב ללא הרף עד השוקולד הוא פשוט נמס והתערובת חלקה, על 4 עד 5 דקות.
יוצקים לתוך קרום מקורר להתפשט לתוך שכבה אפילו. להקפיא עד שכבת השוקולד מוגדר, כ -30 דקות.
הסר מהמקפיא בזמן שאתה עושה את קרם פטל filling.To הפוך את מילוי קרם פטל ולהרכיב:לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מוסיפים את השמנת, הסוכר והוניל לקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד לפסגות בינוניות, כ -1 1/2 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
לטאטא עד פסגות בינוניות טופס, על 3 עד 4 דקות.) לעצור את המיקסר ולהוסיף סירופ פטל צונן. להחזיר את המערבל למהירות גבוהה ולטאטא עד פסגות המשרד טופס, על 30 שניות עד 1 דקה (או 2 עד 3 דקות אם לטאטא ביד).
הסר את הקערה מן המיקסר, באמצעות מרית גומי, לגרד לאורך החלק התחתון ומערבבים בעדינות לשלב כל פסים לבנים.
מעבירים את מילוי קרם פטל לקרום מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.מסדרים את כל גזע פטל בצד למטה דפוס דקורטיבי על גבי המילוי. תניח את העוגה בצד.
מניחים את שבבי השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד שהם נמסים וחלקים. (לחלופין, להמס את השוקולד במיקרוגל, ערבוב במרווחים של 30 שניות כדי למנוע שריפה.) טובלים מזלג לתוך השוקולד המומס ומטפטפים אותו על העוגה בתבנית זיגזג.
מניחים את העוגה במקרר נחשף לפחות 15 דקות ועד 2 שעות לפני ההגשה.