קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם שוקולד-פטל

עוגת קרם שוקולד-פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קרם שוקולד-פטל. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך מלח, קרקרים, מיץ ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, פטל-קרם שוקולד, ו גלידת פטל שוקולד.

הוראות

1
מניחים את פטל, סוכר, ומלח בסיר בינוני, לא מגיב ומערבבים עד פטל מצופה סוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית של פירות יער הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים את המחבת על חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את גרידת הסיד ומיץ, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מלאה, כ 2 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה ואת פטל מתפרקים, כ 8 דקות יותר. בינתיים, מניחים מסננת בסדר רשת על קערה בינונית חסינת חום ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.לשבור את הקרקרים לחתיכות 2 אינץ מחוספס ולמקם במעבד מזון מצויד מצורף להב. תהליך לתוך פירורים בסדר (אתה צריך בערך 2 כוסות), על 30 שניות. עצור את המנוע, להוסיף את החמאה המומסת, ואת הדופק לשלב, על 5 (1 שניות) פולסים. (לחלופין, מניחים את הקרקרים בשקית פלסטיק resealable, לחץ את האוויר, ואת החותם. באמצעות מערוך, לרסק לתוך פירורים בסדר אחיד.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעבירים לקערה בינונית, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים עד לשלב שווה.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
יוצקים את תערובת פירור לתוך צלחת עוגה 9 אינץ', באמצעות תחתית כוס או האצבעות שלך, לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך התחתון במעלה הצדדים.
4
אופים עד ריחני מעט כהה בצבע, על 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את צלחת העוגה מתלה חוט ולתת מגניב לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
6
מניחים את השוקולד צ ' יפס ושמנת בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב ללא הרף עד השוקולד הוא פשוט נמס והתערובת חלקה, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
יוצקים לתוך קרום מקורר להתפשט לתוך שכבה אפילו. להקפיא עד שכבת השוקולד מוגדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
הסר מהמקפיא בזמן שאתה עושה את קרם פטל filling.To הפוך את מילוי קרם פטל ולהרכיב:לצנן את הקערה של מערבל לעמוד ואת הקובץ המצורף whisk במקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מוסיפים את השמנת, הסוכר והוניל לקערה ומקציפים במהירות גבוהה עד לפסגות בינוניות, כ -1 1/2 עד 2 דקות. (לחלופין, אתה יכול להשתמש מקציף יד וקערה גדולה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
לטאטא עד פסגות בינוניות טופס, על 3 עד 4 דקות.) לעצור את המיקסר ולהוסיף סירופ פטל צונן. להחזיר את המערבל למהירות גבוהה ולטאטא עד פסגות המשרד טופס, על 30 שניות עד 1 דקה (או 2 עד 3 דקות אם לטאטא ביד).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
הסר את הקערה מן המיקסר, באמצעות מרית גומי, לגרד לאורך החלק התחתון ומערבבים בעדינות לשלב כל פסים לבנים.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מעבירים את מילוי קרם פטל לקרום מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.מסדרים את כל גזע פטל בצד למטה דפוס דקורטיבי על גבי המילוי. תניח את העוגה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
13
מניחים את שבבי השוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם עד שהם נמסים וחלקים. (לחלופין, להמס את השוקולד במיקרוגל, ערבוב במרווחים של 30 שניות כדי למנוע שריפה.) טובלים מזלג לתוך השוקולד המומס ומטפטפים אותו על העוגה בתבנית זיגזג.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מניחים את העוגה במקרר נחשף לפחות 15 דקות ועד 2 שעות לפני ההגשה.