עוגת קרם תות
מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-25 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פירורי גרהם, סוכר וחמאה; לחץ על החלק התחתון ומעלה של צלחת פאי 9 אינץ'. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מוסיפים מים רותחים לתערובת ג ' לטין בקערה בינונית; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עם מקציף עד שמנת. בהדרגה להקציף בג ' לטין עד מעורבב.
מניחים קערה בקערה גדולה יותר מלאה במי קרח.
בואו לעמוד 5 עד 8 דקות. או עד ג ' לטין הוא מעובה, לטאטא מדי פעם.
שמור 4 תותים גדולים לקישוט; קוצצים הנותרים פירות יער.
הוסף 1-1 / 2 כוסות שוט מגניב לתערובת ג ' לטין; לטאטא עד מעורבב. מערבבים תותים קצוצים. מקררים 20 דקות. או עד עבה מספיק כדי תל; לשפוך לתוך הקרום. להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד.
מורחים הנותרים שוט מגניב על גבי עוגה כדי בתוך 1 אינץ ' של קצה.
חותכים תותים שמורים לשניים; להשתמש כדי לקשט עוגה.