עוגת קרם תות היא קינוח המגיש 8. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, מלח, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה מושלם עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת קרם תות / עוגת גאטו קרם תות ללא ביצים, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת תות עם ציפוי גבינת שמנת תות.
הוראות
1
הפוך את העוגה
2
הכן את התנור ואת מחבת העוגה: להתאים מתלה תנור למצב תחתון באמצע. מחממים תנור ל 325°f. גריז וקמח סיבוב 9 על ידי מחבת עוגה 2 אינץ 'או מחבת 9 אינץ' וקו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות מצופות שוקולד
3
הפוך את הבלילה עוגה: בקערה גדולה, ביד, לטאטא קמח, אבקת אפייה, מלח, וכל אבל 3 כף של הסוכר בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לנצח את החלבונים ביצה: בקערה נפרדת, להשתמש במערבל אלקטרוני כדי לנצח הנותרים 3 חלבוני ביצה במהירות בינונית-נמוכה עד מקציף, 1 עד 2 דקות. עם ריצת המכונה, להוסיף בהדרגה הנותרים 3 כפות סוכר, להגדיל את המהירות בינוני גבוה, לנצח עד פסגות רכות טופס, 60 עד 90 שניות.
מקפלים מוכים חלבונים ביצה לתוך הבלילה: מערבבים שליש של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
הוסף את הלבנים הנותרים בעדינות לקפל לתוך הבלילה עד לא פסים לבנים להישאר.
1
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה ואופים ב 163° עד שיפוד קיסם או עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מגניב במחבת 10 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה תיל משומן; לקלף ולהשליך קלף. הפוך עוגה שוב; מגניב לחלוטין, על 2 שעות. זה עוזר להקפיא את העוגה לאחר שהוא התקרר כדי להקל על לחתוך אופקית בשלבים מאוחרים יותר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מילוי תות
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
4
מקציפים את פירות יער בסוכר, ואז מחית:
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלי
5
חותכים במחצית 24 של פירות יער למראה הטוב ביותר ושמורה. פרוסה או רבע הנותרים פירות יער; לזרוק עם 4 עד 6 כפות סוכר (תלוי במתיקות של פירות יער) בקערה בינונית ולתת לשבת 1 שעה, ערבוב מדי פעם. הסוכר יהיה לשכך את התותים, מה שהופך אותם רכים, ויצירת נוזל.
להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף שמנת כבדה בזרם איטי, יציב; כאשר כמעט בשילוב מלא, להגדיל את המהירות בינונית גבוהה להכות עד תערובת מחזיקה פסגות נוקשות, 2 עד 2 1/2 דקות יותר, גירוד קערה לפי הצורך (אתה צריך בערך 4 1/2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך עוגה לשלוש שכבות אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
16
מניחים שכבה תחתונה על קרטון עגול או צלחת עוגה ולסדר טבעת של 12-20 חצאי תות, לחתוך צדדים למטה גזע מסתיים פונה החוצה, סביב היקף שכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
17
יוצקים חצי תערובת פירות יער (כ 3/4 כוס) במרכז, ולאחר מכן להפיץ לכסות כל עוגה חשופה. מורחים בעדינות על שליש קצפת (על 1 1/2 כוסות) על שכבת ברי, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מקצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
18
מניחים שכבת עוגה באמצע על גבי ולחץ למטה בעדינות (שכבת קרם מוקצף צריך להיות סומק עם קצה העוגה). חזור עם 12-20 חצאי תות נוספים, שנותר תערובת ברי, וחצי הנותרים קצפת; לחץ בעדינות שכבת העוגה האחרונה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
19
מורחים הנותרים קצפת מעל; לקשט עם תותים לחתוך הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים
20
מגישים מיד, או לשמור מקורר. אם הקצפת מתחמם לטמפרטורת החדר זה יהיה קשה יותר לשמור על יציבות בעת חיתוך.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.