קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קרם תות

עוגת קרם תות
עוגת קרם תות היא קינוח המגיש 8. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, מלח, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה מושלם עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת קרם תות / עוגת גאטו קרם תות ללא ביצים, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת תות עם ציפוי גבינת שמנת תות.

הוראות

1
הפוך את העוגה
2
הכן את התנור ואת מחבת העוגה: להתאים מתלה תנור למצב תחתון באמצע. מחממים תנור ל 325°f. גריז וקמח סיבוב 9 על ידי מחבת עוגה 2 אינץ 'או מחבת 9 אינץ' וקו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
הפוך את הבלילה עוגה: בקערה גדולה, ביד, לטאטא קמח, אבקת אפייה, מלח, וכל אבל 3 כף של הסוכר בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לטאטא 2 ביצים שלמות 3 חלמונים (הזמנת לבנים), חמאה, מים, וניל.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להקציף עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לנצח את החלבונים ביצה: בקערה נפרדת, להשתמש במערבל אלקטרוני כדי לנצח הנותרים 3 חלבוני ביצה במהירות בינונית-נמוכה עד מקציף, 1 עד 2 דקות. עם ריצת המכונה, להוסיף בהדרגה הנותרים 3 כפות סוכר, להגדיל את המהירות בינוני גבוה, לנצח עד פסגות רכות טופס, 60 עד 90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקפלים מוכים חלבונים ביצה לתוך הבלילה: מערבבים שליש של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
הוסף את הלבנים הנותרים בעדינות לקפל לתוך הבלילה עד לא פסים לבנים להישאר.
1
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה ואופים ב 163° עד שיפוד קיסם או עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מגניב במחבת 10 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה תיל משומן; לקלף ולהשליך קלף. הפוך עוגה שוב; מגניב לחלוטין, על 2 שעות. זה עוזר להקפיא את העוגה לאחר שהוא התקרר כדי להקל על לחתוך אופקית בשלבים מאוחרים יותר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מילוי תות
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
4
מקציפים את פירות יער בסוכר, ואז מחית: 
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
חותכים במחצית 24 של פירות יער למראה הטוב ביותר ושמורה. פרוסה או רבע הנותרים פירות יער; לזרוק עם 4 עד 6 כפות סוכר (תלוי במתיקות של פירות יער) בקערה בינונית ולתת לשבת 1 שעה, ערבוב מדי פעם. הסוכר יהיה לשכך את התותים, מה שהופך אותם רכים, ויצירת נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מסננים את המיצים של פירות יער ושמורה (אתה צריך על 1/2 כוס).
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
7
שים את התותים בקערה ולהשתמש מועך תפוחי אדמה למעוך אותם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הפוך סירופ עם מיצי תות מתוח: בסיר קטן על אש בינונית גבוהה, מבשלים מיצים שמורים עד סירופי מופחת על 3 כפות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
יוצקים סירופ מופחת על פירות יער קצף, מוסיפים קמצוץ של מלח, וזורקים לשלב. הניחו בצד עד שהעוגה מתקררת.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
קצפת
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
11
הפוך את הקצפת גבינת שמנת: כאשר העוגה יש מקורר, גבינת שמנת מקום, סוכר, תמצית וניל, ומלח בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
להקציף במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 1 עד 2 דקות, גירוד קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף שמנת כבדה בזרם איטי, יציב; כאשר כמעט בשילוב מלא, להגדיל את המהירות בינונית גבוהה להכות עד תערובת מחזיקה פסגות נוקשות, 2 עד 2 1/2 דקות יותר, גירוד קערה לפי הצורך (אתה צריך בערך 4 1/2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
להרכיב את העוגה
15
באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך עוגה לשלוש שכבות אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
16
מניחים שכבה תחתונה על קרטון עגול או צלחת עוגה ולסדר טבעת של 12-20 חצאי תות, לחתוך צדדים למטה גזע מסתיים פונה החוצה, סביב היקף שכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
17
יוצקים חצי תערובת פירות יער (כ 3/4 כוס) במרכז, ולאחר מכן להפיץ לכסות כל עוגה חשופה. מורחים בעדינות על שליש קצפת (על 1 1/2 כוסות) על שכבת ברי, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מקצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
18
מניחים שכבת עוגה באמצע על גבי ולחץ למטה בעדינות (שכבת קרם מוקצף צריך להיות סומק עם קצה העוגה). חזור עם 12-20 חצאי תות נוספים, שנותר תערובת ברי, וחצי הנותרים קצפת; לחץ בעדינות שכבת העוגה האחרונה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
19
מורחים הנותרים קצפת מעל; לקשט עם תותים לחתוך הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
20
מגישים מיד, או לשמור מקורר. אם הקצפת מתחמם לטמפרטורת החדר זה יהיה קשה יותר לשמור על יציבות בעת חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)

מרכיבים

2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח עוגהקמח עוגה2חתיכות טופי הית' ברחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה0חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי5largesביצים (2 שלם 3 מופרדים), טמפרטורת החדרביצים (2 שלם 3 מופרדים), טמפרטורת החדר63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, מומסת ומקוררת מעטחמאה לא מלוחה, מומסת ומקוררת מעט23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תותים טריים (בינוניים או גדולים, על 2 ליטרים), שטף, מיובש, ונבעתותים טריים (בינוניים או גדולים, על 2 ליטרים), שטף, מיובש, ונבע43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, טמפרטורת החדרגבינת שמנת, טמפרטורת החדר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)0חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.