עוגת קרם תות היא קינוח המגיש 8. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, מלח, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה מושלם עבור יום האם. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוגת קרם תות / עוגת גאטו קרם תות ללא ביצים, לגרד עוגת שכבות תות עם ציפוי גבינת שמנת תות, ו עוגת תות עם ציפוי גבינת שמנת תות.
הוראות
1
הפוך את העוגה
2
הכן את התנור ואת מחבת העוגה: להתאים מתלה תנור למצב תחתון באמצע. מחממים תנור ל 325°f. גריז וקמח סיבוב 9 על ידי מחבת עוגה 2 אינץ 'או מחבת 9 אינץ' וקו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הפוך את הבלילה עוגה: בקערה גדולה, ביד, לטאטא קמח, אבקת אפייה, מלח, וכל אבל 3 כף של הסוכר בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לנצח את החלבונים ביצה: בקערה נפרדת, להשתמש במערבל אלקטרוני כדי לנצח הנותרים 3 חלבוני ביצה במהירות בינונית-נמוכה עד מקציף, 1 עד 2 דקות. עם ריצת המכונה, להוסיף בהדרגה הנותרים 3 כפות סוכר, להגדיל את המהירות בינוני גבוה, לנצח עד פסגות רכות טופס, 60 עד 90 שניות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מקפלים מוכים חלבונים ביצה לתוך הבלילה: מערבבים שליש של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
הוסף את הלבנים הנותרים בעדינות לקפל לתוך הבלילה עד לא פסים לבנים להישאר.
1
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה ואופים ב 163° עד שיפוד קיסם או עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מגניב במחבת 10 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה תיל משומן; לקלף ולהשליך קלף. הפוך עוגה שוב; מגניב לחלוטין, על 2 שעות. זה עוזר להקפיא את העוגה לאחר שהוא התקרר כדי להקל על לחתוך אופקית בשלבים מאוחרים יותר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מילוי תות
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
4
מקציפים את פירות יער בסוכר, ואז מחית:
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
חותכים במחצית 24 של פירות יער למראה הטוב ביותר ושמורה. פרוסה או רבע הנותרים פירות יער; לזרוק עם 4 עד 6 כפות סוכר (תלוי במתיקות של פירות יער) בקערה בינונית ולתת לשבת 1 שעה, ערבוב מדי פעם. הסוכר יהיה לשכך את התותים, מה שהופך אותם רכים, ויצירת נוזל.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
ענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסננים את המיצים של פירות יער ושמורה (אתה צריך על 1/2 כוס).
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
7
שים את התותים בקערה ולהשתמש מועך תפוחי אדמה למעוך אותם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הפוך סירופ עם מיצי תות מתוח: בסיר קטן על אש בינונית גבוהה, מבשלים מיצים שמורים עד סירופי מופחת על 3 כפות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
9
יוצקים סירופ מופחת על פירות יער קצף, מוסיפים קמצוץ של מלח, וזורקים לשלב. הניחו בצד עד שהעוגה מתקררת.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
3 תותים קפואים ללא סוכר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
קצפת
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
11
הפוך את הקצפת גבינת שמנת: כאשר העוגה יש מקורר, גבינת שמנת מקום, סוכר, תמצית וניל, ומלח בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף whisk.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
להקציף במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 1 עד 2 דקות, גירוד קערה עם מרית גומי לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
להפחית את המהירות לנמוך ולהוסיף שמנת כבדה בזרם איטי, יציב; כאשר כמעט בשילוב מלא, להגדיל את המהירות בינונית גבוהה להכות עד תערובת מחזיקה פסגות נוקשות, 2 עד 2 1/2 דקות יותר, גירוד קערה לפי הצורך (אתה צריך בערך 4 1/2 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
להרכיב את העוגה
15
באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך עוגה לשלוש שכבות אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
16
מניחים שכבה תחתונה על קרטון עגול או צלחת עוגה ולסדר טבעת של 12-20 חצאי תות, לחתוך צדדים למטה גזע מסתיים פונה החוצה, סביב היקף שכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
17
יוצקים חצי תערובת פירות יער (כ 3/4 כוס) במרכז, ולאחר מכן להפיץ לכסות כל עוגה חשופה. מורחים בעדינות על שליש קצפת (על 1 1/2 כוסות) על שכבת ברי, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מקצה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ענבים אדומים ללא גרעינים
18
מניחים שכבת עוגה באמצע על גבי ולחץ למטה בעדינות (שכבת קרם מוקצף צריך להיות סומק עם קצה העוגה). חזור עם 12-20 חצאי תות נוספים, שנותר תערובת ברי, וחצי הנותרים קצפת; לחץ בעדינות שכבת העוגה האחרונה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעינים
ענבים אדומים ללא גרעינים
19
מורחים הנותרים קצפת מעל; לקשט עם תותים לחתוך הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ענבים אדומים ללא גרעינים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
20
מגישים מיד, או לשמור מקורר. אם הקצפת מתחמם לטמפרטורת החדר זה יהיה קשה יותר לשמור על יציבות בעת חיתוך.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.