עוגת קרם תות ואפרסק
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגת קרם תות ואפרסק יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 4371 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 142 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם קציץ עוגה פאונד, מיץ תפוזים, אפרסקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת קרם תות ואפרסק, עוגת אפרסק תות, ו עוגת תותים-אפרסק רזה.
הוראות
הפוך תערובת פודינג לפי ההוראות על חבילה לפודינג, באמצעות 3 כוסות חלב.
מניחים ניילון נצמד ישירות על גבי פודינג. מקררים לפחות 2 שעות עד שמצוננים.
מערבבים תותים, אפרסק וקוביות וסוכר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 15 דקות.
חותכים עוגת פאונד אופקית לשניים.
מורחים משמר על החצי התחתון. למעלה עם החצי העליון.
מניחים 9 פרוסות בקערת זכוכית ישרה 3-4 ליטר. כפית חצי תערובת תות על עוגה.
מקציפים שמנת בקערה קטנה צוננת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים קצפת לפודינג. כפית חצי מתערובת פודינג על תותים. חזור על שכבות עם העוגה שנותרה, תערובת תות שדה ותערובת פודינג. מקררים לפחות 2 שעות.
ממש לפני ההגשה, מפזרים שקדים. למעלה עם אפרסקים חתוכים.