עוגת קרמל לאטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, כך לתת עוגת לאטה קרמל לנסות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד, חמאה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת קרמל לאטה, קרמל לאטה עוגת שמרים, ו שוקולד לבן קרמל לאטה קאפקייקס ליום שוקולד קרמל לאומי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, מניחים תערובת עוגה. בכוס 1 כוס מדידה, מערבבים 1 כוס מים חמים ו 1 כף גרגרי אספרסו עד שגרגרים מומסים.
מוסיפים תערובת אספרסו, חמאה וביצים לתערובת עוגה. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות; לגרד קערה. הכה במהירות בינונית 2 דקות יותר.
אופים לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב במחבת על מדף קירור 15 דקות.
בינתיים, כף דולצ ' ה דה leche לקערה בינונית למיקרוגל. בקערה קטנה, לערבב 1/2 כוס מים חמים, 3 כפות גרגירי אספרסו ורום; מערבבים לתוך dulce de leche עד חלקה. מיקרוגל נחשף על גבוה 2 עד 3 דקות, תוך ערבוב לאחר כ 1 דקה עם מקצף, עד pourable. הניחו בצד בזמן שהעוגה מתקררת.
לתקוע מקורר עוגה כל 1/2 אינץ ' עם קצה הידית של כף עץ.
יוצקים תערובת dulce de leche באופן שווה על עוגה; להפיץ תערובת על גבי עוגה עם מרית מתכת כדי למלא חורים. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את העוגה. כיסוי; להכניס למקרר 2 שעות.
בקערה בינונית, לנצח קצפת ואבקת סוכר במהירות גבוהה עד נוקשה.
מורחים קצפת באופן שווה על עוגה צוננת.
מפזרים שוקולד קצוץ. חנות מכוסה במקרר.