עוגת קרמל פאונד
צריך קינוח צמחוני? עוגת קרמל פאונד יכולה להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 791 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. 132 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, חלב, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . , שהוא מוצק. נסו עוגת קרמל פאונד, עוגת קרמל פאונד, ו עוגת פקאן קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח מחבת צינור 10 אינץ'.
שמנת יחד 1חמאה או מרגרינה, קיצור, סוכר חום, וסוכר לבן כוס 1.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים 1 כפית וניל.
לנפות 2 1/2 כוסות קמח ואבקת אפייה.
מוסיפים לסירוגין עם חלב לתערובת מוקרם. מערבבים 1/2 כוס קמח עם פקאנים קצוצים, ואז לקפל לתוך הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 עד 90 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי.
בואו לעמוד במחבת 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
כדי להכין ציפוי: בסיר קטן, לנצח 1 כוס סוכר חום, 1 כוס סוכר לבן, חמאה או מרגרינה, וחלב יחד. מביאים לרתיחה מתגלגלת, ומבשלים דקה אחת.
הסר מהחום, ומערבבים וניל. מגניב, ואז להכות עד מעובה.
להוסיף קצת חלב אם זה עבה מדי.