קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות15
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת רוז אנגלית

עוגת רוז אנגלית
גשו לסופר וקנו חמאה, מי ורדים, קרם כפול ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אנגלית רוז ריבה ערימות עוגה, וידוי # 107: אני קצף עוגה מחורבן... עוגת ורד שוקולד, ו עוגת רוז.

הוראות

1
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
גריז וקו את הבסיס ואת הצדדים של 3 x 20 ס " מ עגול פחי עוגה רופפים עם קלף אפייה. עצה כל החומרים עבור העוגה לתוך קערה גדולה להכות עם מקצף חשמלי עד בשילוב היטב. מחלקים את התערובת בין 3 קופסאות עוגה להחליק את צמרות.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים במשך 45 דקות, להחליף את פחיות באמצע כך הם מבשלים באופן שווה. השאירו להתקרר במשך 10 דקות בקופסאות, ולאחר מכן להסיר ולהעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
כדי להפוך את סירופ ורדים, לשים את הסוכר במחבת עם מים 100ml וחום עד הסוכר מומס. הפעל את החום ואת הבועה עבור 1-2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף את מי הוורדים: התחל עם 1 כפית וטעם, כמו זנים מסוימים הם הרבה יותר חזקים מאחרים רק להיזהר כמו סירופ יהיה ממש חם. כפית חצי סירופ על 3 ספוגים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מי ורדיםמי ורדים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
להוסיף 2 כף של סירופ פטל למחוץ אותם עם מזלג. לדחוף את פטל דרך מסננת לתוך קערה להשליך את הזרעים. לנפות את הסוכר הדובדבן ולערבב לזיגוג חלק. בקערה שנייה, מוסיפים עוד 2 כף של סירופ והוניל לקרם ומקציפים עד שהוא מחזיק פסגות רכות. צמרמורת עד צורך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
כדי להרכיב, מניחים עוגה אחת, שטוח בצד למעלה, על צלחת או דוכן עוגה, העליון עם חצי קרם ושליש של פטל הנותרים (ראה טיפים, להלן). כריך עוגה נוספת על גבי ולהוסיף את השמנת הנותרת, שליש נוסף של פטל, ואז את העוגה האחרונה. להחליק את הדובדבן פטל מעל, לתת לו לטפטף במורד הצדדים. כדי לקשט, השתמשנו בתערובת של חתיכות עלה ורדים (זמין מ cookshops או באינטרנט), עלי כותרת ורדים מגובשים תוצרת בית (ראה צעד אחר צעד, מעל) ואת הפטל שמורות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "