עוגת רוז של פאט
המתכון פאי תפוחים ורד פט יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא מספק כ 10 מנות . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. . אם יש לך חמאה, מלח, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 11%. נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה תנור נמוך 1/3 של תנור. מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
כדי להפוך את הקרום: בקערה של מעבד מזון לשלב 2 1/2 כוסות קמח, 2 כפות סוכר לבן, ומלח. מערבבים בקצרה לשלב מרכיבים.
חותכים חמאה צוננת וקיצור באמצעות כפתור "דופק" של מעבד מזון, עד תערובת דומה ארוחה גסה. בהדרגה להתמזג עם מספיק מים כדי ליצור גושים לחים.
לאסוף בצק לכדור ולחלק לשניים. לשטח כל מחצית לתוך דיסקים, לעטוף פלסטיק, ולנוח במקרר. (בצק ניתן לשמור במקרר עד 3 ימים, או קפוא.)
כדי להפוך את המילוי: קוצצים 2 של התפוחים לחתיכות גדולות.
חותכים את 4 התפוחים האחרים לפרוסות 1/8 אינץ'.
מניחים את התפוחים 2 chunked במעבד מזון עם 1/4 כוס סוכר 1/4 כפית קינמון. תערובת עד תפוחים דומים רסק תפוחים.
מניחים את 4 התפוחים פרוסים בקערה גדולה. בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, 1/4 כוס קמח, אגוז מוסקט, allspice, וסוכר לבן.
מפזרים מעל תפוחים פרוסים, ולאחר מכן להוסיף מיץ לימון, תמצית וניל, ורום. לזרוק עד תפוחים מצופים היטב. להפריש במשך 1/2 שעה.
בינתיים, לרדד דיסק בצק 1 עד 12 אינץ ' בקוטר. להתאים לתוך צלחת 9 אינץ עמוק צלחת עוגה, המאפשר 1/2 אינץ ' overhang על הקצוות.
מניחים מעגל נייר קלף או מסנן קפה שטוח במרכז קליפת עוגה ומכסים עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים פגז עוגה בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות, עד הקצוות מתחילים חום.
הסר משקולות עוגה או שעועית, וקליפה עוגה מגניב.
מסננים מיצים מתערובת פרוסת תפוח לסיר. מבשלים רק עד שהנוזל מתחיל להתעבות. מערבבים מיצים מעובים לתערובת תפוחים מחית, ומפיצים את התערובת הזאת לתחתית פגז פאי אפוי מראש.
מסדרים פרוסות תפוח על פני שכבת תפוח מחור, הצבת פרוסות בניצב לשפה החיצונית של צלחת עוגה, כדי ליצור תצורת סגנון "עלה", החל לאורך הקצוות החיצוניים ונע לכיוון המרכז.
מרדדים את החצי השני של מאפה לחתוך צורות עלה דקורטיביות.
מברשת כל עלה עם חלב ולסדר על גבי עוגה סביב הקצוות של הקרום, הצבת בצד החלב למטה. כאשר סיים, מברשת את החלק העליון של כל מאפה עם חלב, ומפזרים קלות עם סוכר. מכסים את השפה החיצונית של מאפה עם רדיד אלומיניום כדי למנוע overbrowning.
מניחים עוגה בתנור שחומם מראש ואופים 1 שעה עד 1 שעה ו 15 דקות, עד הבועה מיצים וקרום חום.
הסר רדיד אלומיניום 45 דקות לתוך זמן האפייה כדי לאפשר קצוות קרום לחום.