עוגת רום אננס הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת רום הפוכה אננס. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך רום אננס, חמאה, אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, עוגת אננס הפוכה, ו עוגת אננס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ב 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, להמיס חמאה בתנור.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על חמאה. מסדרים פרוסות אננס ב 4 שורות על ידי 3 שורות.
מניחים 1 דובדבן במרכז כל פרוסת אננס.
בקערה גדולה, לנצח תערובת עוגה, שמורות 1 כוס מיץ אננס, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים את הבלילה על פרוסות אננס.
אופים 28 עד 33 דקות או עד חום זהוב מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. הפעל סכין סביב קצוות של צלחת אפייה כדי לשחרר את העוגה. מגניב 5 דקות.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על צלחת אפייה; להפוך צלחת צלחת צלחת צלחת מעל.
מברשת או טפטוף רום על עוגה.
חותכים ל 4 שורות על ידי 3 שורות, כך שלכל מנה יש פרוסה של אננס על גבי.