עוגת ריבה עם Streusel בוטנים
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 472 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך גרידת תפוז, סוכר, ריבת פטל ללא סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת Streusel שוקולד וחמאת בוטנים, חמאת בוטנים עוגת חמאה דבש עם שוקולד חמאת בוטנים Streusel, ו חמאת בוטנים עוגת קפה עם שוקולד צ'יפס Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. קו עם נייר קלף, משאיר אוברנג 2 אינץ ' על כל הצדדים. מעט חמאה על הנייר.
הכן את streusel: דופק את החמאה, סוכר, בוטנים, גרידת תפוזים וניל במעבד מזון רק עד האגוזים קצוצים גס.
הפוך את העוגה: לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח דרך מסננת בסדר לקערה גדולה. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה נפרדת עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חיוור, על 5 דקות.
מוסיפים את הביצים, לגרד את הצדדים של הקערה והכה במהירות בינונית עד רכות, על 4 דקות. להפחית את המהירות לנמוך.
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח. לגרד את הקערה ולסיים ערבוב ביד (לא overmix).
יוצקים חצי הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
מפזרים חצי streusel ו dollop עם חצי ריבה.
מורחים את הבלילה הנותרת על גבי.
מפזרים את streusel הנותרים העליון עם ריבה הנותרים.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 50 דקות עד 1 שעה.
להעביר את המחבת למתלה ולתת את העוגה להתקרר לחלוטין, ואז להרים את העוגה על ידי נייר קלף לחתוך לריבועים.