, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 472 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך גרידת תפוז, סוכר, ריבת פטל ללא סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת Streusel שוקולד וחמאת בוטנים, חמאת בוטנים עוגת חמאה דבש עם שוקולד חמאת בוטנים Streusel, ו חמאת בוטנים עוגת קפה עם שוקולד צ'יפס Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. חמאה 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. קו עם נייר קלף, משאיר אוברנג 2 אינץ ' על כל הצדדים. מעט חמאה על הנייר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הכן את streusel: דופק את החמאה, סוכר, בוטנים, גרידת תפוזים וניל במעבד מזון רק עד האגוזים קצוצים גס.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שום מולבן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
הפוך את העוגה: לנפות את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח דרך מסננת בסדר לקערה גדולה. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה נפרדת עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד חיוור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הביצים, לגרד את הצדדים של הקערה והכה במהירות בינונית עד רכות, על 4 דקות. להפחית את המהירות לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח. לגרד את הקערה ולסיים ערבוב ביד (לא overmix).