קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת ריבס

עוגת ריבס
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך עמילן תירס, ביצה לשטוף, ריבס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. נסו וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, וופלים ריבס עם רוטב ריבס, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למיקום נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים ריבס בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא יחד סוכר ועמילן לשלב, ואז לזרוק עם ריבס עד חתיכות מצופים באופן שווה. אפשר תערובת לשבת במשך חמש דקות, ולאחר מכן להוסיף פגז עוגה. כיסוי עם קרום העליון. Crimp הצדדים, לחתוך כמה חריצים בחלק העליון, ו לצנן את העוגה במשך 15 עד 20 דקות. כאשר מוכן לאפות, להסיר עוגה מהתנור, מברשת עם ביצה לשטוף, ומפזרים סוכר גלם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
סוכר גולמיסוכר גולמי
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
מניחים את העוגה בתנור ואופים במשך 20 דקות, פונים באמצע הדרך, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 177° ואופים עד מילוי בועות בכל רחבי בתוך הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור ומניח עוגה על מתלה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה