עוגת ריבס
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לך עמילן תירס, ביצה לשטוף, ריבס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. נסו וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, וופלים ריבס עם רוטב ריבס, ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למיקום נמוך יותר וחמם מראש את התנור ל-425 ° F.
לטאטא יחד סוכר ועמילן לשלב, ואז לזרוק עם ריבס עד חתיכות מצופים באופן שווה. אפשר תערובת לשבת במשך חמש דקות, ולאחר מכן להוסיף פגז עוגה. כיסוי עם קרום העליון. Crimp הצדדים, לחתוך כמה חריצים בחלק העליון, ו לצנן את העוגה במשך 15 עד 20 דקות. כאשר מוכן לאפות, להסיר עוגה מהתנור, מברשת עם ביצה לשטוף, ומפזרים סוכר גלם.
מניחים את העוגה בתנור ואופים במשך 20 דקות, פונים באמצע הדרך, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 177° ואופים עד מילוי בועות בכל רחבי בתוך הקרום הוא חום זהוב, 20 עד 30 דקות נוספות.
הסר מהתנור ומניח עוגה על מתלה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.