עוגת ריבס אניס הפוכה
עוגת ריבס אניס הפוכה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו חלב, אבקת אפייה, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיחשב זול, עולה מסביב 93 סנט למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ריבס הפוך עוגה, עוגת ריבס הפוכה, ו ריבס הפוך עוגה.
הוראות
במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' מתובל היטב להמיס חמאה על חום מתון עד קצף שוכך ולהפחית את החום לנמוך.
מפזרים סוכר חום באופן שווה על החלק התחתון של מחבת וחום, ללא הפרעה, 3 דקות (לא כל הסוכר החום יהיה נמס).
חותכים מספיק ריבס לרוחב לחתיכות 1 אינץ ' כדי למדוד 3 כוסות ומסדרים דקורטיביים, מעוגלים צדדים למטה, בשכבה אחת מעל סוכר חום.
עם מרגמה ועלי או במטחנת קפה/תבלינים חשמלית טוחנים דק זרעי אניס. לתוך קערה לנפות יחד אניס, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. בקערה אחרת עם מיקסר חשמלי להכות יחד חמאה וסוכר עד אור ורך והכה בוניל.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. עם מיקסר על מהירות נמוכה להוסיף תערובת קמח לסירוגין בקבוצות עם חלב וחמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח ומכות עד רק בשילוב (לא overbeat)./ בלילת כף מעל ריבס במחבת, מתפשטת באופן שווה (להיזהר לא להפריע ריבס), ואופים עוגה באמצע התנור עד הזהב, כ 45 דקות, או עד בודק יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת על מדף 15 דקות.
הפעל סכין דק סביב קצה המחבת ולהפוך צלחת על מחבת. שמירה על צלחת ומחבת לחצה בחוזקה יחד, להפוך את העוגה על צלחת. בזהירות להסיר מחבת לשרת עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.