קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס בטעם תות-שדה כתומה

עוגת ריבס בטעם תות-שדה כתומה
צריך קינוח צמחוני? פאי ריבס בטעם תות תפוזים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, אגוז מוסקט טחון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת ריבס בטעם תות-שדה כתומה, ריבת מקפיא ריבס תות עם כתום והל, ו תות שדה בטעם תפוזים וריבס קלפוטיס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מחלקים את מאפה העוגה לשניים, להתגלגל החוצה חצי קרום עוגה עגולה על 12 אינץ 'בקוטר, ומניחים את קרום העוגה בתחתית צלחת פאי 10 אינץ'. מקררים את החצי השני של מאפה הפאי עד לצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את 1 1/2 כוסות סוכר, מלח, קליפת תפוז, טפיוקה, ואגוז מוסקט יחד בקערה עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות את ריבס, תותים, ומיץ תפוזים, דואגים לא למחוץ את התותים; לשפוך לתוך קרום העוגה מוכן. נקד את המילוי בחתיכות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
גרידה כתומהגרידה כתומה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
טפיוקה.טפיוקה.
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מגלגלים את מאפה הפאי השמור החוצה למעגל של 12 אינץ ' ומניחים את הקרום העליון על מילוי הפירות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מקפלים את הקצוות של הקרום העליון והתחתון יחד כדי לאטום את שני הקרום יחד. יצירת הזחה מעוגלת בקצה קרום העוגה על ידי הצבת האצבע המורה השמאלית שלך על הקצה החיצוני של הקרום, וצביטת הקרום נגדה עם האצבע המורה והאגודל של יד ימין שלך. לנוע סביב קצה העוגה, צובט את קצה הקרום נגד האצבע המורה השמאלית שלך כדי להפוך את קרום מחורץ.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
5
מברשת חלב על הקרום העליון של העוגה ומפזרים 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
חותכים כמה חורי אוורור בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי הוא מעובה מבעבע והקרום יש השחמה, 40 עד 50 דקות. בדוק לאחר 30 דקות של זמן אפייה; אם הקצוות קרום בראונינג מהר מדי, לכסות אותם עם רצועות של רדיד אלומיניום. לקרר את העוגה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן