עוגת ריבס בטעם תות-שדה כתומה
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו מאפים, טפיוקה לבישול מהיר, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת ריבס בטעם תות-שדה כתומה, תות שדה בטעם תפוזים וריבס קלפוטיס, ו ריבת מקפיא ריבס תות עם כתום והל.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מחלקים את מאפה העוגה לשניים, להתגלגל החוצה חצי קרום עוגה עגולה על 12 אינץ 'בקוטר, ומניחים את קרום העוגה בתחתית צלחת פאי 10 אינץ'. מקררים את החצי השני של מאפה הפאי עד לצורך.
מערבבים את 1 1/2 כוסות סוכר, מלח, קליפת תפוז, טפיוקה, ואגוז מוסקט יחד בקערה עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות את ריבס, תותים, ומיץ תפוזים, דואגים לא למחוץ את התותים; לשפוך לתוך קרום העוגה מוכן. נקד את המילוי בחתיכות חמאה.
מגלגלים את מאפה הפאי השמור החוצה למעגל של 12 אינץ ' ומניחים את הקרום העליון על מילוי הפירות.
מקפלים את הקצוות של הקרום העליון והתחתון יחד כדי לאטום את שני הקרום יחד. יצירת הזחה מעוגלת בקצה קרום העוגה על ידי הצבת האצבע המורה השמאלית שלך על הקצה החיצוני של הקרום, וצביטת הקרום נגדה עם האצבע המורה והאגודל של יד ימין שלך. לנוע סביב קצה העוגה, צובט את קצה הקרום נגד האצבע המורה השמאלית שלך כדי להפוך את קרום מחורץ.
מברשת חלב על הקרום העליון של העוגה ומפזרים 1 כף סוכר.
חותכים כמה חורי אוורור בקרום העליון.
אופים בתנור שחומם מראש עד המילוי הוא מעובה מבעבע והקרום יש השחמה, 40 עד 50 דקות. בדוק לאחר 30 דקות של זמן אפייה; אם הקצוות קרום בראונינג מהר מדי, לכסות אותם עם רצועות של רדיד אלומיניום. לקרר את העוגה לפני ההגשה.