עוגת ריבס ופודינג עם פירורי חמאה
עוגת ריבס ופודינג עם פירורי חמאה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 397 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש קרטון קרם יחיד, חמאה, ג'ינג'ר הקרקע, תמצית vanillan. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-539 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריבס & תות קראמבל עם פודינג, Humpy Creek Rhubarb להתפורר עם פודינג, ו Humpy Creek Rhubarb להתפורר עם פודינג.
הוראות
חותכים את ריבס לחתיכות בגודל ביס, ואז לשים אותם במחבת עם חצי הסוכר להתחמם דרך רק עד הסוכר מתמוסס. מיד להטות את ריבס לתוך קערה עם המיצים ולהשאיר להתקרר. מחממים התנור ל 180c/גז 4 / מאוורר 160C.
מרדדים את המאפה די דק ולהשתמש כדי קו עמוק, רופף מבוסס 24cm מחורץ פלאן פח. קו עם נייר greaseproof ופולי אפייה ואופים במשך כ 20 דקות עד המאפה הוא זהב חיוור ולא גלם יותר.
היכו יחד את חלמון ביצה וחלמון ביצה, תמצית וניל, סוכר גלגלית הנותרים והקמח. בהדרגה לטאטא את הקרם עם כל מיץ מן rhubarb (אתה צריך להיות כף או שתיים). עכשיו כפית ריבס לתוך מאפה מוכן במקרה ויוצקים את תערובת הקרם מעל.
הפעל את טמפרטורת התנור עד 200c / גז 6 / מאוורר 180C ואופים במשך כ 20 דקות, או עד פודינג מוגדר קלות מאוד ויש עור דק על גבי.
מערבבים יחד את כל המרכיבים העליונים וכפית באופן שווה על העוגה. להחזיר אותו לתנור במשך 15 דקות נוספות או עד הקרמבל הוא זהב ואת פודינג להגדיר עם רק קצת לנענע. החלק העליון של העוגה אולי עלה ונסדק כאשר אתה לוקח אותו מהתנור אבל אל תדאג כפי שהוא יהיה להתיישב שוב על קירור.