קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס צרפתית

עוגת ריבס צרפתית
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ריבס, עוגת מרנג ריבס, ו עוגת ריבס תות שדה.

הוראות

1
חותכים את ריבס לתוך 10.5 אלות ס " מ, באמצעות חתיכות כי הם בערך באותו רוחב.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2
שים את תרמיל וניל, סוכר, מיץ לימון ו 300ml מים (או מספיק רק כדי לכסות את ריבס) במחבת רחבה או תבשיל רדוד להגדיר על חום נמוך. לאחר שהסוכר מומס, מוסיפים את הריבס ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר בסירופ, רצוי בן לילה, או לפחות 1 hr.This דרך ריבס שלך צריך להיות מבושל בצורה מושלמת, אבל עדיין להחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
4
כדי להפוך את המאפה, לשים את הקמח, שקדים, סוכר וחמאה במעבד מזון. בליץ עד התערובת דומה פירורי לחם. בעוד המנוע פועל, להוסיף את חלמון ביצה לטפטף במים קרים 1-2 כף. טיפ על משטח עבודה ללוש בקצרה להביא את התערובת יחד כדי ליצור בצק. לעטוף בסרט נצמד וצינה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
בזמן שהמאפה שלך מצטנן, תכיני את המאפה.
6
מחממים את החלב ואת זרעי וניל שמורים במחבת להגדיר על חום בינוני עד כמעט רותחים. בינתיים, לטאטא את חלמוני ביצה, סוכר וקורסים יחד בקערה גדולה עד חיוור. המשך לטאטא בזמן שאתה שופך את החלב החם על תערובת הביצה. למחוק את הסיר ולסנן את הנוזל בחזרה למחבת דרך מסננת. הגדר מעל חום בינוני-נמוך ומערבבים ברציפות עד לתערובת יש עקביות פודינג עבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לגרד לתוך קערה נקייה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד כדי למנוע עור להרכיב, צמרמורת לפחות 1 hr או עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
תוציא את המאפה מהמקרר. אם זה קצת קשה, להשאיר אותו בטמפרטורת החדר כדי לרכך במשך 10 דקות בערך.
9
להתגלגל עד 1 מ " מ עבה על משטח מקומח קלות. השתמש במאפה כדי קו 12 x 35cm מחורץ מלבני טארט בדיל, וודא שאתה לוחץ על המאפה לתוך הקצוות מחורצים (אתה יכול להשתמש בקצה הקהה של סכין כדי לעזור לך לעשות את זה). השאירו כל מאפה עודף תלוי מעל. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר את מאפה מן המקרר, קו עם אפיית קלף ולמלא עם שעועית אפייה. בליינד-בייק במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את הקלף ואת השעועית, ולהמשיך לאפות במשך 8 דקות יותר עד הזהב חיוור ביסקוויטים. השתמש בסכין משונן חדה לחתוך את המאפה התלוי כדי לתת לך קצה נקי. מגניב בקופסת השימורים.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הסר את חתיכות rhubarb מהסירופ שלהם ולהניח בצד. להחזיר את הסירופ לכיריים ומרתיחים עד סמיך ודביק. השאר להתקרר מעט. כדי לסיים את המאפה הקרם, לטאטא את הקרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות לקפל את זה לתערובת הצוננת. זה קל יותר אם אתה מתחיל על ידי מכות קצת שמנת ולאחר מכן קיפול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
הסר את מאפה הפח ולשים על צלחת. מלא עם הקרם patisserie ו להחליק על פני השטח. בזהירות בשורה את ריבס לאורך אורך מקרה טארט, מנסה להתאים אותם די נוח. השתמש במברשת מאפה כדי לזגג את הטארט עם סירופ ריבס. צ ' יל במשך 30 דקות לפני ההגשה. טארט זה ישמור במשך 3 ימים במקרר, אולם עדיף לאכול אותו ביום שהוא עשה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.