קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס צרפתית

עוגת ריבס צרפתית
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ריבס, עוגת מרנג ריבס, ו עוגת ריבס תות שדה.

הוראות

1
חותכים את ריבס לתוך 10.5 אלות ס " מ, באמצעות חתיכות כי הם בערך באותו רוחב.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2
שים את תרמיל וניל, סוכר, מיץ לימון ו 300ml מים (או מספיק רק כדי לכסות את ריבס) במחבת רחבה או תבשיל רדוד להגדיר על חום נמוך. לאחר שהסוכר מומס, מוסיפים את הריבס ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר בסירופ, רצוי בן לילה, או לפחות 1 hr.This דרך ריבס שלך צריך להיות מבושל בצורה מושלמת, אבל עדיין להחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
כדי להפוך את המאפה, לשים את הקמח, שקדים, סוכר וחמאה במעבד מזון. בליץ עד התערובת דומה פירורי לחם. בעוד המנוע פועל, להוסיף את חלמון ביצה לטפטף במים קרים 1-2 כף. טיפ על משטח עבודה ללוש בקצרה להביא את התערובת יחד כדי ליצור בצק. לעטוף בסרט נצמד וצינה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
בזמן שהמאפה שלך מצטנן, תכיני את המאפה.
6
מחממים את החלב ואת זרעי וניל שמורים במחבת להגדיר על חום בינוני עד כמעט רותחים. בינתיים, לטאטא את חלמוני ביצה, סוכר וקורסים יחד בקערה גדולה עד חיוור. המשך לטאטא בזמן שאתה שופך את החלב החם על תערובת הביצה. למחוק את הסיר ולסנן את הנוזל בחזרה למחבת דרך מסננת. הגדר מעל חום בינוני-נמוך ומערבבים ברציפות עד לתערובת יש עקביות פודינג עבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לגרד לתוך קערה נקייה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד כדי למנוע עור להרכיב, צמרמורת לפחות 1 hr או עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
תוציא את המאפה מהמקרר. אם זה קצת קשה, להשאיר אותו בטמפרטורת החדר כדי לרכך במשך 10 דקות בערך.
9
להתגלגל עד 1 מ " מ עבה על משטח מקומח קלות. השתמש במאפה כדי קו 12 x 35cm מחורץ מלבני טארט בדיל, וודא שאתה לוחץ על המאפה לתוך הקצוות מחורצים (אתה יכול להשתמש בקצה הקהה של סכין כדי לעזור לך לעשות את זה). השאירו כל מאפה עודף תלוי מעל. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
הסר את מאפה מן המקרר, קו עם אפיית קלף ולמלא עם שעועית אפייה. בליינד-בייק במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את הקלף ואת השעועית, ולהמשיך לאפות במשך 8 דקות יותר עד הזהב חיוור ביסקוויטים. השתמש בסכין משונן חדה לחתוך את המאפה התלוי כדי לתת לך קצה נקי. מגניב בקופסת השימורים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
הסר את חתיכות rhubarb מהסירופ שלהם ולהניח בצד. להחזיר את הסירופ לכיריים ומרתיחים עד סמיך ודביק. השאר להתקרר מעט. כדי לסיים את המאפה הקרם, לטאטא את הקרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות לקפל את זה לתערובת הצוננת. זה קל יותר אם אתה מתחיל על ידי מכות קצת שמנת ולאחר מכן קיפול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
הסר את מאפה הפח ולשים על צלחת. מלא עם הקרם patisserie ו להחליק על פני השטח. בזהירות בשורה את ריבס לאורך אורך מקרה טארט, מנסה להתאים אותם די נוח. השתמש במברשת מאפה כדי לזגג את הטארט עם סירופ ריבס. צ ' יל במשך 30 דקות לפני ההגשה. טארט זה ישמור במשך 3 ימים במקרר, אולם עדיף לאכול אותו ביום שהוא עשה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.