קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס צרפתית

עוגת ריבס צרפתית
יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת ריבס, עוגת מרנג ריבס, ו עוגת ריבס תות שדה.

הוראות

1
חותכים את ריבס לתוך 10.5 אלות ס " מ, באמצעות חתיכות כי הם בערך באותו רוחב.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2
שים את תרמיל וניל, סוכר, מיץ לימון ו 300ml מים (או מספיק רק כדי לכסות את ריבס) במחבת רחבה או תבשיל רדוד להגדיר על חום נמוך. לאחר שהסוכר מומס, מוסיפים את הריבס ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר בסירופ, רצוי בן לילה, או לפחות 1 hr.This דרך ריבס שלך צריך להיות מבושל בצורה מושלמת, אבל עדיין להחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
4
כדי להפוך את המאפה, לשים את הקמח, שקדים, סוכר וחמאה במעבד מזון. בליץ עד התערובת דומה פירורי לחם. בעוד המנוע פועל, להוסיף את חלמון ביצה לטפטף במים קרים 1-2 כף. טיפ על משטח עבודה ללוש בקצרה להביא את התערובת יחד כדי ליצור בצק. לעטוף בסרט נצמד וצינה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
בזמן שהמאפה שלך מצטנן, תכיני את המאפה.
6
מחממים את החלב ואת זרעי וניל שמורים במחבת להגדיר על חום בינוני עד כמעט רותחים. בינתיים, לטאטא את חלמוני ביצה, סוכר וקורסים יחד בקערה גדולה עד חיוור. המשך לטאטא בזמן שאתה שופך את החלב החם על תערובת הביצה. למחוק את הסיר ולסנן את הנוזל בחזרה למחבת דרך מסננת. הגדר מעל חום בינוני-נמוך ומערבבים ברציפות עד לתערובת יש עקביות פודינג עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לגרד לתוך קערה נקייה, לכסות את פני השטח עם סרט נצמד כדי למנוע עור להרכיב, צמרמורת לפחות 1 hr או עד 2 ימים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
תוציא את המאפה מהמקרר. אם זה קצת קשה, להשאיר אותו בטמפרטורת החדר כדי לרכך במשך 10 דקות בערך.
9
להתגלגל עד 1 מ " מ עבה על משטח מקומח קלות. השתמש במאפה כדי קו 12 x 35cm מחורץ מלבני טארט בדיל, וודא שאתה לוחץ על המאפה לתוך הקצוות מחורצים (אתה יכול להשתמש בקצה הקהה של סכין כדי לעזור לך לעשות את זה). השאירו כל מאפה עודף תלוי מעל. תרגע ל-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר את מאפה מן המקרר, קו עם אפיית קלף ולמלא עם שעועית אפייה. בליינד-בייק במשך 20 דקות, ולאחר מכן להסיר את הקלף ואת השעועית, ולהמשיך לאפות במשך 8 דקות יותר עד הזהב חיוור ביסקוויטים. השתמש בסכין משונן חדה לחתוך את המאפה התלוי כדי לתת לך קצה נקי. מגניב בקופסת השימורים.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הסר את חתיכות rhubarb מהסירופ שלהם ולהניח בצד. להחזיר את הסירופ לכיריים ומרתיחים עד סמיך ודביק. השאר להתקרר מעט. כדי לסיים את המאפה הקרם, לטאטא את הקרם עד שהוא מחזיק פסגות רכות לקפל את זה לתערובת הצוננת. זה קל יותר אם אתה מתחיל על ידי מכות קצת שמנת ולאחר מכן קיפול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
הסר את מאפה הפח ולשים על צלחת. מלא עם הקרם patisserie ו להחליק על פני השטח. בזהירות בשורה את ריבס לאורך אורך מקרה טארט, מנסה להתאים אותם די נוח. השתמש במברשת מאפה כדי לזגג את הטארט עם סירופ ריבס. צ ' יל במשך 30 דקות לפני ההגשה. טארט זה ישמור במשך 3 ימים במקרר, אולם עדיף לאכול אותו ביום שהוא עשה.
מרכיבים שתצטרך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.