קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגת ריבס תות

עוגת ריבס תות
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, מזון ידידותי, וקינוח צמחוני? פאי ריבס תות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 121 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. לכי לחנות וקחי את שטיפת הביצים, ריבס, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-234 היו אומרים שזה פגע במקום. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, ו עוגת ריבס תות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425° f. הליבה ורבע תותים. קוצצים ריבס לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לזרוק תותים וריבס יחד עם 1/4 כוס סוכר, ולאפשר להם macerate (הסוכר יתחיל לשבור את הפרי, משחרר קצת נוזל) במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
לטאטא יחד הנותרים 1/2 כוס סוכר עמילן תירס או טפיוקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מסננים את הנוזל העודף מתערובת התות באמצעות כובע סין או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים את תערובת הסוכר לתערובת פירות. מערבבים היטב עד שכל העמילן מומס.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
6
יוצקים מילוי לתוך בצק מוכן, צונן בצורת צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
מניחים את הקרום המצונן, מגולגל העליון מעל המילוי. לקצץ את הקצוות ואת crimp לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
חתך חריצים או דפוסים בחלק העליון עם סכין זיווג חדה. צ ' יל במשך 20 דקות לפני האפייה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
החל ביצה לשטוף על החלק העליון של העוגה, אם אתה רוצה, מפזרים סוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
מניחים פאי מקורר לתנור 425° F. סובב את העוגה פעם אחת אחרי 15 דקות, ואז שוב אחרי 3
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
אם העליון או הקצוות הם בראונינג מהר מדי, במקום רדיד אלומיניום על פני שטח המושפע.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
אופים עד העליון הוא חום זהוב עמוק ומילוי מבעבע במרכז.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
אפשר לעוגה להתקרר במשך 30 דקות לפני ההגשה.