קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ריבס תות קיץ

עוגת ריבס תות קיץ
צריך קינוח צמחוני? פאי ריבס תות קיץ יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . גשו לסופר וקנו סוכר, קמח, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ריבס-פודינג קיץ תות, ריבס-פודינג קיץ תות, ו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). מחלקים את מאפה העוגה לשניים; להתגלגל חצי לתוך מעגל על משטח עבודה משוריין, בשורה צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום תחתון.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
קרוםקרום
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
2
מגלגלים את החצי הנותר לתוך מעגל 10 אינץ ' על משטח עבודה משוריין, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
3
מערבבים את הריבס, תותים שלמים, 1 כוס סוכר, קמח, חמאה ואגוז מוסקט יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ריבסריבס
חמאהחמאה
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את המילוי לתוך צלחת העוגה מצופה קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
5
חותכים את הקרום הנותר לרצועות רחבות 3/4 אינץ ' (השתמש חותך מאפה קצה מסולסל עבור קרום יפה יותר). להרטיב את שולי הקרום התחתון הממולא עם קצת מים, ולהניח את שתי רצועות הארוכות ביותר בצלב באמצע העוגה. עבודה מן הארוך הבא עד לרצועות הקצרות ביותר, רצועות אופקיות ואנכיות חלופיות, אריגת רצועות כמו שאתה הולך. לחץ על רצועות הסריג למטה על קצה הקרום התחתון כדי לאטום, לקצץ את רצועות הקרום העליון בצורה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
6
מערבבים 1 כף סוכר עם קינמון בקערה קטנה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות; להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר עוגה.
9
מפזרים את החלק העליון בתערובת קינמון-סוכר, וחוזרים לתנור; אופים עד שהקרום הוא חום זהוב והמילוי מבעבע, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור