עוגת ריבס תות שדה טרי של ממן
אם יש לכם מים, קורנפלור, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: תות שדה טרי-ריבס טיפש, תות טרי ורוטב ריבס Parfaits, ו ריבס ופמוט תות עם נענע טרי.
הוראות
מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת; לחץ לתוך החלק התחתון של צלחת פאי 9 אינץ'. בשורה התחתונה של קרום העוגה עם שכבה 1 של חצאי תות.
מניחים את התותים הנותרים בסיר ולרסק (צריך להיות כ 1 כוס של פירות יער כתוש); מערבבים את הריבס, סוכר, מים, קורנפלור לתוך גרגרי יער כתוש. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה והופך שקוף. כבה את החום, תן לתערובת לעמוד עד מקורר מעט, על 2 דקות; מערבבים את מיץ לימון.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה על חצאי תות.
מקררים עד מקורר לחלוטין, על 1 שעה.