קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס תות שדה טרי של ממן

עוגת ריבס תות שדה טרי של ממן
אם יש לכם מים, קורנפלור, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: תות שדה טרי-ריבס טיפש, תות טרי ורוטב ריבס Parfaits, ו ריבס ופמוט תות עם נענע טרי.

הוראות

1
מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת; לחץ לתוך החלק התחתון של צלחת פאי 9 אינץ'. בשורה התחתונה של קרום העוגה עם שכבה 1 של חצאי תות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
תותיםתותים
קרום עוגהקרום עוגה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
2
מניחים את התותים הנותרים בסיר ולרסק (צריך להיות כ 1 כוס של פירות יער כתוש); מערבבים את הריבס, סוכר, מים, קורנפלור לתוך גרגרי יער כתוש. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה והופך שקוף. כבה את החום, תן לתערובת לעמוד עד מקורר מעט, על 2 דקות; מערבבים את מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיץ לימוןמיץ לימון
עמילן תירסעמילן תירס
פירות יערפירות יער
ריבסריבס
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים את התערובת לתוך צלחת העוגה על חצאי תות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
4
מקררים עד מקורר לחלוטין, על 1 שעה.