עוגת ריבס תות שדה משלי
עוגת ריבס תות שדה משלי היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 5 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, תותים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה מושלם עבור יום האם. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, וידוי # 66: אני פשוט ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, ו ריבס-ריבת תות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את התותים, ריבס, סוכר חום, 1/2 כוס סוכר לבן, קינמון, allspice, קורנפלור, וקמח לקערה; מערבבים עד הקמח וקורנפלור משולבים בצורה חלקה.
תנו למילוי לעמוד במשך 30 דקות. אם המילוי הוא עסיסי מאוד, להוסיף כף נוספת של עמילן תירס.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחלקים את מאפה העוגה לשניים; להתגלגל חצי לתוך מעגל על משטח עבודה משוריין, בשורה צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום תחתון.
מגלגלים את החצי הנותר לתוך מעגל 10 אינץ ' על משטח עבודה משוריין, ומניחים בצד.
יוצקים את המילוי לתוך צלחת העוגה מצופה קרום. פזר חמאה חתוכה מעל.
חותכים את הקרום הנותר לרצועות רחבות 3/4 אינץ ' (השתמש חותך מאפה קצה מסולסל עבור קרום יפה יותר). להרטיב את שולי הקרום התחתון הממולא עם קצת מים, ולהניח את שתי רצועות הארוכות ביותר בצלב באמצע העוגה. עבודה מן הארוך הבא עד לרצועות הקצרות ביותר, רצועות אופקיות ואנכיות חלופיות, אריגת רצועות כמו שאתה הולך. לחץ על רצועות הסריג למטה על קצה הקרום התחתון כדי לאטום, לקצץ את רצועות הקרום העליון בצורה מסודרת.
מברשת את הקרום עם חלב, ומפזרים 1 כף סוכר. מכסים קצוות עוגה עם רצועות נייר אלומיניום.
אופים עוגה בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות; טמפרטורה נמוכה יותר ל 375 מעלות F (190 מעלות C), ואופים עד המילוי מבעבע והקרום הוא חום זהוב, כ 40 דקות.
הסר רדיד אלומיניום כ 15 דקות לפני סיום האפייה. לכבות את התנור, ולאפשר עוגה לנוח במשך 15 דקות עם הדלת פתוחה, ועוד 15 דקות עם הדלת סגורה. אפשר להתקרר לחלוטין על מתלה חוט במשך כמה שעות או לילה; מילוי יעבה כפי שהוא יושב.