עוגת ריקוטה (איטלקית ישנה )
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו פאי ריקוטה (איטלקי ישן). מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מתכון זה מכלמתכונים יש 707 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, גבינת ריקוטה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. נסו עוגת ריקוטה איטלקית, עוגת ריקוטה איטלקית, ו עוגת ריקוטה איטלקית עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקציפים בקערה גדולה את 12 הביצים, 2 כוסות הסוכר ותמצית הווניל או הלימון. מערבבים פנימה את גבינת הריקוטה ואת השוקולד צ ' יפס. הניחו בצד.
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים שתי צלחות פאי עמוקות.
שלב את הקמח, אבקת האפייה ו -1 כוס סוכר יחד.
חותכים בשתי כמויות הקיצור ומערבבים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מערבבים פנימה 4 ביצים ו -1 כפית תמצית וניל. מחלקים בצק ל -4 כדורים ומצננים (במידת הצורך).
מרדדים 2 מהכדורים כך שיתאימו לתבניות הפאי. אל תהפוך את הקרום לסמיך מדי מכיוון שהוא יתרחב במהלך הבישול ויהיה סמיך מדי. אין לחליל את שולי הבצק.
מרדדים את 2 כדורי הבצק האחרים וחותכים כל אחד ל 8 רצועות צרות לראש הקרום. לחלופין תוכלו להשתמש בחותכי עוגיות ולהניח את הגזרות על החלק העליון של הפשטידות.
יוצקים את המילוי באופן שווה לקרום הפאי. מעל כל פשטידה 8 רצועות צרות של בצק או גזרות עוגיות.
מברישים את החלק העליון של הפשטידה בחלב לברק.
מניחים נייר כסף על קצה הקרום.
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) למשך 20 עד 30 דקות ואז מסירים נייר כסף. ממשיכים לאפות עוד 25 או 30 דקות או עד שסכין המוחדרת למרכז יוצאת נקייה.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה הם אפשרויות נהדרות לפשטידה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-21 דולר.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג