עוגת רסק תפוחים
עוגת רסק תפוחים היא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך מיץ לימון, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת רסק תפוחים, עוגת רסק תפוחים, ו עוגת רסק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה מחבת כיכר 9 על 5 אינץ', שורה תחתונה עם קלף ונייר חמאה.
לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך. הכה בביצה. מערבבים סודה לשתייה לתוך רסק תפוחים.
מערבבים מרכיבים יבשים, ולאחר מכן מוסיפים לתערובת חמאה ב 3 תוספות, לסירוגין עם רסק תפוחים. מערבבים בצימוקים.
יוצקים את הבלילה למחבת ואופים עד קפיצים העליונים בחזרה כאשר לחוץ, 50 דקות. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה.
מערבבים מיץ לימון וסוכר ' ממתקים. זיגוג כפית על עוגה.