עוגת שוקולד
עוגת שוקולד יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. מתאים ל-25 מנות. אם יש לכם סוכר חום, קמח עצמי עולה, קוקוסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת שוקולד, עוגת שוקולד, ו עוגת שוקולד לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. גריז וקמח 13 על 9 על ידי מחבת 2 אינץ'.
בקערה, לנצח את הביצים וחמאה יחד.
מוסיפים את הסוכר החום, ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבבים היטב. מערבבים בוניל. מקפלים את האגוזים, שוקולד צ ' יפס, קוקוס, אם באמצעות.
מורחים את הבלילה במחבת מוכנה ואופים במשך 25 עד 30 דקות. מגניב.
הכינו את הפודינג לפי הוראות החבילה.
הכה את השמנת עם אבקת הסוכר עד נוקשה.
להתפורר בראוני לחתיכות ולאחר מכן שכבה שליש לתוך קערת זכוכית גדולה. כפית חצי פודינג מעל הבראוניז. כפית חצי שמנת מוקצפת על הפודינג ולפזר בראוני מתפורר שליש.
מפזרים קצת בוטנים קצוצים, כפית חצי פודינג הנותרים וקצפת, ומפזרים קצת בוטנים יותר.
שכבת בראוני שליש הנותרים, טפטוף עם רוטב שוקולד, ומקשטים עם עלי נענע. להכניס למקרר עד שישב בכלא.