עוגת שוקולד אגוז פסח
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת שוקולד אגוז פסח יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 55 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת תפוז, עוגת מצות ארוחה, חתיכות אגוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגת ספוג שוקולד פסח, עוגת שוקולד בננה של פסח, ו עוגת שוקולד ספייס פסח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז ואבק בצד של 9 אינץ ' מחבת springform עם ארוחה מצה. להמיס 7 עוז. של השוקולד לפי ההוראות של פי.קיי. ג ' י.; להפריש. לנצח חלמונים ביצה ו 1/2 כוס הסוכר בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד עבה לימון צבעוני.
הוסף מרגרינה; הכה עד אור ורך.
מוסיפים שוקולד נמס, גרידת תפוז ואגוזי מלך; מערבבים היטב.
מקציפים חלבונים ביצה בקערה קטנה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר נשאר, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות לתוך תערובת שוקולד.
אופים 35 עד 40 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. הפעל סכין קטנה או מרית סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; להסיר את שולי המחבת. בעדינות לשחרר עוגה מתחתית המחבת עם מרית; מניחים עוגה על מתלה חוט. מגניב לגמרי. ריבה במיקרוגל בקערה ניתנת למיקרוגל ב10 שניות גבוהות.
מורחים על גבי עוגה. ממיסים הנותרים 1 עוז. שוקולד לפי ההוראות של פי-קיי-ג ' י. טפטוף מעל עוגה.