עוגת שוקולד אגס-אגוז
טארט שוקולד אגס-אגוז עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך סוכר מגורען, נתחי שוקולד חלב, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו אגס שוקולד מריר ועוגת אגוזים, עוגת האגסים-אגוז, ו טארט אגס, בינהם כחול ואגוז (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: דופק את הקמח, קיצור, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא חתיכות בגודל אפונה.
טפטוף ב 2 כפות מים קרים ודופק עד הבצק פשוט מגיע יחד. הפוך לחתיכת ניילון נצמד; השתמש בפלסטיק כדי לעזור ליצור את הבצק לדיסק. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד, לפחות 1 שעה או לילה. (הבצק יכול להיות קפוא עד 2 חודשים; להפשיר בטמפרטורת החדר.)
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. להקל לתוך מחבת springform 9 אינץ', לחיצה עליו לתוך התחתון ו 2 אינץ ' בצד. תרגע 30 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו הקרום עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הזהב מסביב לקצה, כ -20 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא זהוב בכל רחבי, 10 עד 15 דקות יותר.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד הזהב, 8 עד 10 דקות; בואו להתקרר. דופק במעבד מזון עם חמאה, סוכר ממתקים, ביצה, קינמון ומלח כדי ליצור משחה; להפריש.
שלב 2 כוסות מים וסוכר מגורען בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מקלפים את האגס וחותכים לחתיכות 3/4 אינץ'.
מוסיפים לסיר ומבשלים עד למכרז, 8 עד 10 דקות.
מסננים, ואז להפיץ את האגס על מגבות נייר ולתת מגניב לחלוטין.
מורחים את אגוז מילוי שווה בקרום מקורר, ולאחר מכן לחץ על אגס וחתיכות שוקולד לתוך המילוי.
אופים עד המילוי נפוח וזהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
העברה למתלה ולתת מגניב לחלוטין.