עוגת שוקולד אירי מריר עם שוקולד וויסקי אירי
עוגת שוקולד אירי מריר ויסקי אירי יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. אם יש לך חמאה, מלח ים, ויסקי אירי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת מוקה שוקולד עם ויסקי אירי, עוגת תפוחים אירית עם רוטב קרמל ויסקי אירי, ו עוגת קפה אירי עם וויסקי אירי.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה וקמח 8 אינץ קוטר המחבת springform.
מרתיחים 1/2 כוס ויסקי בסיר קטן עד מופחת 1/4 כוס, על 2 דקות.
מערבבים שוקולד מריר, תערובת אבקת אספרסו, ו 1/4 כוס ויסקי מבושל בקערת מתכת קטנה.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים; מערבבים עד התערובת חלקה.
הסר קערה מעל מים. שקדים טוחנים דק עם 2 כפות קמח במעבד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 1/2 כוס חמאה 6 כפות סוכר וניל בקערה בינונית עד רכות. מקציפים חלמונים 1 בכל פעם, ואז מלח ים. מקפלים בתערובת שוקולד, ולאחר מכן תערובת שקדים טחון. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה אחרת עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 1 כף סוכר וניל, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לבנים לתוך הבלילה לסירוגין עם הנותרים 4 כפות קמח 3 תוספות.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 40 דקות. מגניב במחבת על המדף 30 דקות.
הסר צדדים מחבת ועוגה מגניב לחלוטין.
שלב שוקולד semisweet ו הנותרים 2 כפות ויסקי בקערת מתכת קטנה.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים ומערבבים עד חלקה.
להוסיף 1/4 כוס חמאה הנותרים לתערובת שוקולד, 1 חתיכה קטנה בכל פעם, לטאטא עד כל חתיכה נמסה לפני הוספת הבא.
מניחים קערה מעל קערה גדולה יותר של מי קרח. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הדובדבן עד מעובה עקביות להפיץ, על 1 דקה.
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. האם קדימה יכול להתבצע 8 שעות קדימה. לכסות עם כיפת עוגה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר.