קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

עוגת שוקולד-בורבון

עוגת שוקולד-בורבון
טארט שוקולד-בורבון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. אם יש לך מלח, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד בורבון פאדג'טארט, טארט בורבון שוקולד מריר-מתוק, ו בורבון-פקאן טארט עם טפטוף שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לנפות את הקמח עם אבקת קקאו ומלח. במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית גבוהה עד שהוא מעורבב היטב. לנצח את החומרים יבשים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים רק עד שהבצק הרך נוצר, בערך 5 שניות. לחץ על המאפה לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק לקרר עד הבצק הוא מוצק, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
על משטח עבודה משוריין, עובד במהירות, לרדד את הבצק לסיבוב 11 אינץ', על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
להעביר את המאפה למחבת טארט מחורצת 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. בעדינות לחץ על המאפה על החלק התחתון ומעלה את הצד של המחבת. לקצץ את כל מאפה עודף. מקררים את הקליפה במשך כ -20 דקות, עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מרפדים את המאפה בנייר כסף וממלאים במשקולות עוגה או בשעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אופים במשך כ 30 דקות, עד כמעט מבושל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את פגז טארט מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר בעדינות את רדיד ומשקולות. להחזיר את הקליפה לתנור ואופים במשך כ 12 דקות יותר, עד יבש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
להעביר מתלה חוט ולתת פגז טארט להתקרר לטמפרטורת החדר. רגע לפני המילוי, מקררים את קליפת הטארט לכמה דקות עד שמצוננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
שים את השוקולד והמלח בקערה של המיקסר עומד מצויד מצורף whisk. בסיר קטן, מחממים את הבורבון עם הסוכר מעל חום מתון, תוך ערבוב כמה פעמים, רק עד שהסוכר מומס; נסו לא לתת לבורבון לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוצקים את תערובת הוויסקי החמה על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
12
מוסיפים את חתיכות החמאה והביצים ומכים במהירות בינונית עד שהתערובת שמנת ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
13
מניחים את קליפת הטארט על תבנית אפייה גדולה ויוצקים את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד המילוי עלה ואת החלק העליון הוא סדוק במקומות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
להעביר את הטארט למתלה ולתת לו להתקרר לחלוטין. Unmold טארט ומקרר אותו בן לילה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הטארט לתוך טריזים דקים לשרת.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד