עוגת שוקולד-בורבון
טארט שוקולד-בורבון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. אם יש לך מלח, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד בורבון פאדג'טארט, טארט בורבון שוקולד מריר-מתוק, ו בורבון-פקאן טארט עם טפטוף שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לנפות את הקמח עם אבקת קקאו ומלח. במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית גבוהה עד שהוא מעורבב היטב. לנצח את החומרים יבשים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים רק עד שהבצק הרך נוצר, בערך 5 שניות. לחץ על המאפה לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק לקרר עד הבצק הוא מוצק, על 1 שעה.
על משטח עבודה משוריין, עובד במהירות, לרדד את הבצק לסיבוב 11 אינץ', על 1/4 אינץ ' עבה.
להעביר את המאפה למחבת טארט מחורצת 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. בעדינות לחץ על המאפה על החלק התחתון ומעלה את הצד של המחבת. לקצץ את כל מאפה עודף. מקררים את הקליפה במשך כ -20 דקות, עד המשרד.
מרפדים את המאפה בנייר כסף וממלאים במשקולות עוגה או בשעועית יבשה.
אופים במשך כ 30 דקות, עד כמעט מבושל.
הסר את פגז טארט מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר בעדינות את רדיד ומשקולות. להחזיר את הקליפה לתנור ואופים במשך כ 12 דקות יותר, עד יבש.
להעביר מתלה חוט ולתת פגז טארט להתקרר לטמפרטורת החדר. רגע לפני המילוי, מקררים את קליפת הטארט לכמה דקות עד שמצוננים מעט.
שים את השוקולד והמלח בקערה של המיקסר עומד מצויד מצורף whisk. בסיר קטן, מחממים את הבורבון עם הסוכר מעל חום מתון, תוך ערבוב כמה פעמים, רק עד שהסוכר מומס; נסו לא לתת לבורבון לרתוח.
יוצקים את תערובת הוויסקי החמה על השוקולד.
מוסיפים את חתיכות החמאה והביצים ומכים במהירות בינונית עד שהתערובת שמנת ומבריקה.
מניחים את קליפת הטארט על תבנית אפייה גדולה ויוצקים את המילוי.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד המילוי עלה ואת החלק העליון הוא סדוק במקומות.
להעביר את הטארט למתלה ולתת לו להתקרר לחלוטין. Unmold טארט ומקרר אותו בן לילה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הטארט לתוך טריזים דקים לשרת.