קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

עוגת שוקולד-בורבון

עוגת שוקולד-בורבון
טארט שוקולד-בורבון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא יספק כ 40 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. אם יש לך מלח, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד בורבון פאדג'טארט, טארט בורבון שוקולד מריר-מתוק, ו בורבון-פקאן טארט עם טפטוף שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לנפות את הקמח עם אבקת קקאו ומלח. במערבל עומד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית גבוהה עד שהוא מעורבב היטב. לנצח את החומרים יבשים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את תמצית הוניל ומכים רק עד שהבצק הרך נוצר, בערך 5 שניות. לחץ על המאפה לתוך דיסק, לעטוף פלסטיק לקרר עד הבצק הוא מוצק, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
3
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
על משטח עבודה משוריין, עובד במהירות, לרדד את הבצק לסיבוב 11 אינץ', על 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
להעביר את המאפה למחבת טארט מחורצת 10 אינץ ' עם תחתית נשלפת. בעדינות לחץ על המאפה על החלק התחתון ומעלה את הצד של המחבת. לקצץ את כל מאפה עודף. מקררים את הקליפה במשך כ -20 דקות, עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מרפדים את המאפה בנייר כסף וממלאים במשקולות עוגה או בשעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
אופים במשך כ 30 דקות, עד כמעט מבושל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את פגז טארט מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר בעדינות את רדיד ומשקולות. להחזיר את הקליפה לתנור ואופים במשך כ 12 דקות יותר, עד יבש.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
להעביר מתלה חוט ולתת פגז טארט להתקרר לטמפרטורת החדר. רגע לפני המילוי, מקררים את קליפת הטארט לכמה דקות עד שמצוננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
שים את השוקולד והמלח בקערה של המיקסר עומד מצויד מצורף whisk. בסיר קטן, מחממים את הבורבון עם הסוכר מעל חום מתון, תוך ערבוב כמה פעמים, רק עד שהסוכר מומס; נסו לא לתת לבורבון לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
יוצקים את תערובת הוויסקי החמה על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
12
מוסיפים את חתיכות החמאה והביצים ומכים במהירות בינונית עד שהתערובת שמנת ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מניחים את קליפת הטארט על תבנית אפייה גדולה ויוצקים את המילוי.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד המילוי עלה ואת החלק העליון הוא סדוק במקומות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
להעביר את הטארט למתלה ולתת לו להתקרר לחלוטין. Unmold טארט ומקרר אותו בן לילה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הטארט לתוך טריזים דקים לשרת.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד