קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד ג'ורג'וושינגטון

עוגת שוקולד ג'ורג'וושינגטון
עוגת שוקולד ג'ורג'וושינגטון דורשת כ 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 809 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ביצים, מיץ דובדבנים maraschino, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת קילו ג'ורג'וושינגטון, עוגת התה גזר של ג'ורג'וושינגטון, ו עוגת הגזר של ג'ורג'וושינגטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עגולות. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד. בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
שוקולדשוקולד
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
תנורתנור
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
3
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, לאחר מכן הכה בשוקולד נמס. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם המים והחמאה, ערבוב רק עד incorporated. קוצצים דק דובדבנים ומקפלים פנימה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קיצורקיצור
שוקולדשוקולד
דובדבניםדובדבנים
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין. מילוי וכפור עם ציפוי דובדבן שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
דובדבניםדובדבנים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
7
עבור הזיגוג: בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
8
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר. בקערה גדולה, לשלב חמאה, סוכר ממתקים, שוקולד נמס תמצית שקדים. קרם עם מיקסר חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תמצית שקדיםתמצית שקדים
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
9
הוסף מיץ דובדבנים שמור על ידי כף עד הציפוי מגיע עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
ציפויציפוי

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ה-Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך שהוא משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת דובדבן וקרי אולטרה היי-def; לגימה עדינה של חוט צ ' ילה על הגימור לא obtrude על המורכבות הקלילה.