עוגת שוקולד ג'ורג'וושינגטון
עוגת שוקולד ג'ורג'וושינגטון דורשת כ 8 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 809 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם ביצים, מיץ דובדבנים maraschino, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת קילו ג'ורג'וושינגטון, עוגת התה גזר של ג'ורג'וושינגטון, ו עוגת הגזר של ג'ורג'וושינגטון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עגולות. לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד. בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור וסוכר עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, לאחר מכן הכה בשוקולד נמס. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם המים והחמאה, ערבוב רק עד incorporated. קוצצים דק דובדבנים ומקפלים פנימה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין. מילוי וכפור עם ציפוי דובדבן שוקולד.
עבור הזיגוג: בחלק העליון של דוד כפול, חום שוקולד, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר. בקערה גדולה, לשלב חמאה, סוכר ממתקים, שוקולד נמס תמצית שקדים. קרם עם מיקסר חשמלי.
הוסף מיץ דובדבנים שמור על ידי כף עד הציפוי מגיע עקביות הרצוי.