עוגת שוקולד גרמנית
עוגת שוקולד גרמנית עשויה להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 402 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו ביצים בתוספת, קוקוס, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שוקולד גרמנית, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, מים, 3 ביצים, שמן ו 1/3 כוס חלב מרוכז ממותק. הכה במהירות נמוכה עד לחלח, ולאחר מכן הכה במהירות גבוהה 2 דקות.
יוצקים לתוך משומן היטב משוריין 13 x 9 אינץ תבנית אפייה.
אופים 40 עד 45 דקות או עד קיסם עץ מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
בסיר קטן, לשלב הנותרים חלב מרוכז ממותק, חלמון ביצה וחמאה. מעל חום בינוני, לבשל ומערבבים עד מעובה, על 6 דקות.
מוסיפים אגוזי פקאן, קוקוס ווניל; מורחים על עוגה חמה. אחסן שאריות מכוסות במקרר.