עוגת שוקולד דובדבן
עוגת שוקולד דובדבן עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך קצפת, סוכר, פירורי וופל וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת פודינג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C.) בקערה בינונית, משלבים פירורים, ו 1/4 כוס חמאה רכה. לחץ על החלק התחתון ועל הצדדים של מחבת פאי 8 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 דקות. מגניב.
בקערת מיקרוגל בטוחה, שוקולד מיקרוגל עד נמס. מערבבים מדי פעם עד השוקולד הוא חלק. תניח בצד. בקערה גדולה, שמנת 1/2 כוס חמאה וסוכר עד אור ורך. תערובת בשוקולד נמס, מלח ווניל.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, להכות 5 דקות עבור כל ביצה. מערבבים דובדבנים קצוצים.
מורחים לתוך קרום מקורר. צ ' יל 4 שעות.
לפני ההגשה, מקשטים עוגה עם קצפת ודובדבנים maraschino.